NM

De va ju NM i helgen och de gick piss!  På lördagen strartad jag en LA:5 på Märta som va nytt för oss. Hon blev seg som vanligt! La av helt kunde inte göra ngt! Va helt skakig i benen efter jag ridit! Slutade på 54% tror ja de va och va ju inte precis nöjd med de :/ Sen va de Bogges tur, skulle starta en MSV:B4 :). Kändes jätte fin på framridningen i typ 10 min sen bärja han lägga över tungan precis hela tiden!!!! As irreterande! Så Maria kom och hjälpte mig att ställa om kandaret :). Det gick bra i ungeför 10min sen fick han damp! förstod knappt va som hände kunde inte röra stången för då blev han helt galen! Och jag fick vara jätte försiktig på bredongen oxå! Inne på banan gick de ju inte bra då... slutade på 50% typ. Inte så nöjd då... Men jag förstod inte va som hände! Helkonstigt! Sen på sön så startade jag först i LA:4 men Martina, jag efter anmälde mig till LA:4 och strök mig i LA:6 istället. klev upp typ halv sex och sen direkt till stallet. xD. Red ju på träns som jag aldrig har tävlat med henne förut och jag tyckte de gick ganska bra :) Slutade på 57% och va nöjd med ritten iaf :) Sen va de bogges tur och han va jätte lat på framridningen xD Värsta zombien! Inne på banan så blev de inte mycket bättre. Trav delen vart jätte slö men galoppen va jag skit nöjd över!! Och ökningen i galoppen va nog den bästa jag någonsoin gjort!! :D Men de blev bara en 6 :/.  Slutade på 60% som jag inte va så nöjd över kändes som om vi tog upp lite poäng i galoppen men nee :P. Så man kan säga att hela helgen har gått skitdåligt xD När vi åker till östersund så ska annelie elofsson rida Martina i en klass och se om de beror på mig eller ngt annat. Men vi får se :) Nu ska jag ta in hästarna :)

Kram Emma :)

Nu äre bestämt!

Nu har mamma och jag bestämt att vi ska fara till Grekland i en vecka! :D Ska bli så himla skönt! Men kommer att sakna pållarna :/... Vi far den 26 augusti och stannar tills 2 sep :). Vi ska till Ixia/Rhodos tror jag att de heter ^^ 100m till stranden, bra vatten xD ser botten, jätte fint hotell, får egen laptop på rummet så kommer nog att uppdatera lite då;), MKT mat! inte långt till stan, aktiviteter mm :D. Ska försöka slappna av lite och inte tänka på så mkt :P Vi hade tänkt att gå på ngt som heter "grekisk afton" vet inte vad de e men de verka kul :D. Få se sen om vi åker någon annan stanns oxå ^^, Angelica va så snäll och skulle hjälpa till att rida pållarna medans jag e borta :) Och snart är de NM! Båda hästarna ska men :) Bogge ska gå MSV:B4 och LA:4 och Märta går LA:5 och LA:6, NM klasserna. Märta får gå NM, har aldrig ridit LA:5 förut så får se hur de går ^^ Den verkar hel krånglig xD. Men båda känns riktigt bra nu och de e jag glad över ^^


Rhodos  HOTELLET :D

Kram Emma :)


Flytt!

Igår kväll så flyttade vi hem hästarna :D. Ni som inte vet så har vi byggt ett stall hemma på gården med 4 boxar, två till uthyrning ;). Tog Märta först och de gick bra, hon fick vänta i stallet tills vi hämta Bogge så skulle vi släppa ut dom i gräshagarna samtidigt. Sen tog vi Bogge och for iväg från ridskolan, han sprang in i transporten! Höll nästan inte på hänga med där xD. När vi lastat ur här hemma så såg han kossorna!!! :O (grannen har kossor :P) och jag tror att han blev 2m hög!! Jag ba: Mamma du kan väll ta in honom i stallet xD!. Hur spänd som hellst! Sen tog vi på dom flugtäckena och gick ut med dom :). Märta va lugn men väldigt nyfiken, och Bogge försökte springa iväg xD. Vi släppte dom samtidigt och jäklar vilken fart dom fick upp!! Jag tror Bogge blev ung på nytt! Han sprang och sprang och bocka hela tiden!!!
 Märta förstod ingenting, först stod hon bara och kolla på Bogge sen gjorde hon en repa med :P. Tog in dom vid tio tiden :) och tog ut dom imorse vid 6 :).  Allting går så himla fort när man har häst hemma! Dom fick komma in några timmar, vid 10 tiden så tog jag in dom, så dom inte spricker av allt gräs eller får kolik! Sen fick dom komma ut igen vid tre tiden :) Ska rida ikväll och kolla ridvägar :D. Är JÄTTE fina ridvägar här! Har planerat att sätta upp lite fälttävlandshinder oxå :P. hihi.
Bilder kommer! Från betet och stallet :)

See you! :D


RSS 2.0