DM Timrå

I helgen har jag varit i Timrå med båda hästarna och tävlat, Bogge DM klasserna och Märta MSV:a :).

Lördag: Upp tidigt och äta jätte god frukost på skandic :D Till stallet börja knoppa Bogge och fixa lite efter nån timme så va de dags att börja rida fram. Man va ju tvungen att rida runt hela alltihopa för att komma till framridningen men de va en bra skritt tur iaf :). Han va jätte pigg på vägen dit och på framtidningen så va han jätte fin! Värsta fokuserad va han xD. Red en LA:4 och de gick bra. Blev lite problem i en förvänd galopp, de kom en svärm av bromsar!!! :@ Men jag va nöjd iaf, slutade på 60,någonting% :P Presic utanför placering xD Attans! Efter den klassen så låg jag 4:a på DM:et :D. Tänkte att jag skulle rida järnet nästa dag så att man kanske skulle skulle kunna komma upp på en placering :). Sedan va de Märtas tur och tävla :) Jätte fin på famridingen!! Kändes super! Skulle rida en MSV:B2. Det programmet har jag inte ridit på henne förut så de skulle bli nå nytt :). Trav delen och skritt delen kändes super! Sedan hann jag bara göra 8m volterna och enkla bytet tills hon blev galen! Och de va inte hennes eller mitt fel! De va prisutdelning på ponnybanan som va 2m ifrån!!! Och de va inte någon normal prisutl.! Dom ställde sig upp i lätt sits och började rejsa runt banan! Applåderna va inga problem men sen började alla vissla och skrika! Så nästan hela galoppprogrammet vart förstört! :( Och hon blev ju hur spänd som helst och försökte kuta iväg bara när dom hade börjat ärevarvet och sen börja dom skrika och gjorde allt ännu värre! Lite hjärna måste man väll ha att man inte kör ett ärevarv i fullt ös när de är en som rider på banan bredvid! Ändå va de väldigt duktiga ryttare som va på prisutd. och kanske borde ha förstått de. Blev skit förbannad! Slutade på 49%, sist :(. Men de va väll bara att ladda tills nästa dag.

Söndag: Upp tidigt igen och göra sig iordning. Till stallet och börja knoppa Bogge :). Skulle rida en LA:6 red på kandaret och han kändes jätte fin! Men när vi kom in på banan så blev han hur spänd som helst! Gick mest uppåt än frammåt, och så fort jag ville ha fram han så fatta han galopp :/ de va mera missar än rätta vägar. Slutade på 52% va inte alls nöjd :( Slutatde typ sist i DM:et :/ Menmen :P Sen Märtas tur då :) En MSV:B4, kändes bättre på framridningen idag än igår och va mycket mera frammåt. :) Programmet gick super bra enligt mig! Va jätte nöjd!! :) Hon gjorde allt hon skulle men de va i traven hon blev lite mesig men sen tyckte jag inte att de va nå större fel på ritten :) Men domarna verka tycka att de inte va så bra xD fick 51%!! Vart lite chockad :P Vissa tyckte iaf att de såg ut som en 60% ritt och de tackar jag för xD Men dom va väldigt hårda i bedömningen när de hade gått hälften av startlistan så va de bara två stycken som hade kommit över 60% :P Sen har jag ingen aning xD Sedan åkte vi hem i lugn och ro och greja i stallet :) När vi kom hem så va de bara att gå och lägga sig  xD Nu ska jag kolla kattungarna, vi har fått tre stycken gula kattungar två utan svans, räven har väll försökt :/ Men dom är fullt friska :D                    Foto: Densie Danielsson

Hejdåå !           
                               MSV:B4

Träning

Andra dagens träningspass för Sara då :). Kom till stallet precis kockan tolv tror jag, gjorde iordning allt och sen tog jag in hästarna i stallet. Då kom jag på att de va ungefär 1,5 timme kvar tills jag skulle rida så jag tog och beta lite med pållarna ett tag :). Bogge blev skit sur när vi skulle gå in, han försökte vända hela tiden xD. knasboll <3. Klockan halv tre var jag redo att rida, red fram ett bra tag och sen kom Sara vid 3. Red Martina först och vi tränade lite på prog. delar idag med. Jag vill att dom ska sitta som klistrad xD På slutet så provade vi på en serie i vart annat och de gick ju hur lätt som helst xD Byten är hon väldigt duktig på! :).<3. Sen vid 5 så va de Bogges tur att ridas :). Kände mig ganska hungrig efter martinas pass, hade inte ätit sen 11 och de va frukost xD haha! Red Bogge på träns idag och han kändes hur fin som helst!!!! Kändes som om jag kunde ha sytrådar i händerna! :DTränade skänkelvikningar, eller ja skolor i överhuvud taget :P Red igenom LA:6:ans galopp del och de va inte lika krångligt som igår :). Känner mig redo xD Efter ridpasser så kom mamma med en banan och den sluka jag i ett nafft xD Vrålhungirg! thihi, nästa gång ska jag nog ta och göra en macka och ta med mig ;). Nu ska jag ut och kolla på stallet som vi håller på att bygga :D


Hejdåå <33

SFRK

Träning mm.

Nu va de faktiskt ett tag sen jag skrev på bloggen :P Men de har inte hänt ngt speciellt. Anna va här och sov över en natt :D Vi åkte fyrhjuling, badade, hoppastudsmatta, släppte tiara på moon (hon va helt galen!xD) på kvällen tittade vi på film såklart ;), "en natt på museet" och "Dead Silence". Jag hatar dockor!! ,men tycker om skräckisar xD haha! Just ja! vi sköt lite gevär också! :D Vi har som kakburkar som man kan skjuta på ungefär 30m bort. Hänge upp en liten flaska med vatten i och jag träffa den på första skottet! Precis i mitten :D *stolt. Anna sköt av korken på flaskan, ganska bra de med xD <3.   Idag har de varit träning för Sara :) Red båda två, Martina gick super bra! Tränade lite programdelar inför helgen och de funkade bra :). Bogge gick också väldigt bra :D Tränade oxå lite prog. delar, han va väldigt på "visauppsig" humöret idag xD sötisen. När jag säger frammåt, mer tryck, så lyfter han uppåt istället och ser mallig ut xD Passagestile :P. Efter träningen blev de pizza ! Haha mums! xD Sen plugga lite program tills i helgen :) Ska bli så jäkla kul att få ut båda på samma tävling :D Bogge får gå DM:et och Märta får gå dom MSV klasserna :) Ska bli kul att se alla ponnyryttare oxå! NM på ponny går ju samtidigt som DM på häst :D Lycka till allihopa!  Nu ska jag fortsätta plugga lite ;)

Hejdåå <33

SFRK

Moa :)

Hellu allihopa :) Vet att de har varit ett bra tag sen jag skrev ngt men de är så att jag har varit hos en kompis, moa, i Mariefred mån-tors :). Hade ingen tid att skriva då, fullt upp med annat :P. Det va jätte roligt!! <33 Jag delade till och med ut tidningar med moa en kväll! Tänka sig xD. Sen va vi på grönan en hel dag och åkte, men inte den nya xD Jag vågade inte!! Den såg ju jätte hemsk ut!! xD Sen åkte vi pop-expressen säkert 10 ggr! Då spelade dom samma låt 5-6 ggr när vi åkte, boom boom boom gotta get get!!! xD Den sitter fortfarande i! haha! Sen träffade jag Johanna oxå :) men inga mera .... :( alla va på någon fotbolls grejs i danmark så dom kunde jag inte träffa.. De är min förra klass om ni inte visste :P Men jag träffade en iaf och de betyde mycket! <3 :). Sen sjöng vi singstar typ hela tiden hemma lite wii spel och sen kollade vi på hela säsong 1 av Robin Hood :D.! Den äger!!! Sen han man inte så mycket mera :( åkte ju hem på torsdagen och höll nästan på miss första tåget som går till stlm C.!! Dom hade ändra tiderna två ggr! Precis när jag kom dit så skulle de fara! Men jag han xD. Resan va as jobbig.. Va tvungen att byta till buss när vi kom till Gävla för dom hade inte ström pga ovädret. Buss från Gävla till S ngt xD Sen hóppa på ett tåg igen och raka vägen till S-vall! När jag kom ut ur tåget där hämtade mormor och morfar mig :P. Åt en 150g hamburgare +strips och dricka! xD haha, jätte hungrig. Sen va de bara hem och lägga sig. :P Hästarna hade en liten lugn vecka med longering/tämkörning :) Nu ska jag ut med hunden och hinner inte skriva mera :P

Hejdåå<3

PS. Miss you mos! <333

SFRK tävlingar

I helgen åkte mamma, morfar och jag och Märta såklart :P till Färstas tävlingar. Kom på fredagen och kollade läget lite.
På lördagen så skulle jag starta MSV:B4, va lite nervös eftersom de va första tävlingen :). Issa hjälpte mig på framridningen, hon kändes ganska bra, inne på banan sen blev hon jäääätte seg! Jag red som jag vet inte vad! xD känner träningvärken i bena :P. Blev verkligen inte en bra ritt men jag kom runt banan utan större missar än att hon inte gick framåt. Ingenting hjälpte, ben, sätet liite röst xD menmen det kan inte alltid gå bra, slutade på 47% som jag inte va så nöjd med men jag viste att de inte skulle bli nå bra iaf ;).
Söndag: Idag va hon myyycket bättre! Anita Grande hjälpte mig på framridningen då inte Issa kunde komma. Fick låna Denise sporrar xD Hade mina ponny sporrar dagen innan :P. Lite längre och med trissor. Gick som hejsan inne på banan och jag va skit nöjd verkligen! :D. Ända problemet va att hon dök lite dåochdå men resten va bra tycker jag :). Densie kom och fotade lite på oss så ska lägga ut nåra bilder kanske ;). Jätte nöjd med ritten och vi slutade på 58% :) Låg placerad ett tag men sen kom alla duktiga ryttare och jag trilla ner nån plats :P. Tror jag kom precis utanför placering eller nått, finns ingen resultatlista ännu ;). Nee nu ska jag packa kläder och stuff :D Ska åka till mos imorgon! :D Stannar i S-holm tills på torsdag sen kommer jag hem :)

Hejdåå <33

SFRK:s tävlingar, FEI:s inledande :D

Sara träning dag 3

Jag vet att de är lite sent att skriva nu men jag glömde helt bort de i måndags xD. Skulle ju igentligen tränat på söndagen men då kunde inte Sara komma så jag tog de lite lugnt den dagen. På kvällen fick jag ett sms av mamma att de skulle bli träning på måndagen istället ;). Träningen gick super!! Red igen MSV:B4 och några delar ur FEI:s Inl........... :P.
Hon kändes jätte fin, blev lite tokig när jag tog spöt och peta en gång på rumpan xD Men efter de så behövde jag inte ha de nå mera, hon va igång! :D Längtar verkligen tills i helgen! Bara två dagar kvar!!! Ska bli så otroligt kul att få komma ut igen och träffa alla! Va ut i april senaste gången med Bogge sen blev han ju sjuk :(. Blir träning för mamma ikväll på båda, ska nog ta och rida igen programmen en gång till innan vi åker ;). Vi åker på fredag så vi kan "landa" lite, har ju aldrig varit ut och tävlat med Märta förut :).

Hejdåå! <3


RSS 2.0