Sara träning dag 2

Idag var det lika varmt som igår! Fruktansvärt väder att rida i! Menmen.. Träningen gick super idag med om inte bättre! Sara tyckte jag hade fått igång henne mer idag, vi tränade lite mera på öppnor, slutor både i trav och galapp och lite halv piruetter. Allt gick som smort idag xD. Kan knappt fatta de! Båda hästarna fick ståm inne sedan jag ridit dom, är jätte skönt i stallet, svalt!. Red ute på Bogge, huvvet bara snurra! 31+ grader!!! Hade glömt att dricka innan jag skulle rida Bogge :S. Men han va så duktig så :). Lugn som en liten kossa xD förutom när han fick damp då på vägen ner till vägarna. Han såg en människa som drog i en kvist och schwiss så vända han om och försökte galoppera men han orka inte xD. To hot!. Men sen gick de bra att gå förbi, knäppa häst :P.
Va ju på stan idag med och köpte typ 4 linnen så att jag har några att rida i, ett par shorts och gladiatorskor! :D:D:D Blev ett par låga mörkbruna, jätte snygga faktiskt!! :D Dom hade inga mera, allt va utsålt och dom hade inte beställt nå mera :S. Men är nöjd med skorna jag köpte :D Sedan va de hem och ta första doppen i polen! As skönt! Va typ 13 grader eller något :D. Tiara fick sig en simtur hon med xD Simma runt i polen som en lite ål xD.
Sen kom Elin och gänget, vi skulle grilla :D Jätte trevligt va de, tog ett dopp igen senare och sen studmatta för att hålla värmen :P. Elin kom till och med och hoppa på studsmattan!! :O Hade visst aldrig hoppat på en sån förut :P. Hon fick min studs nåra gånger och hon flög xD. haha :D Sedan va de mycket prat om allt möjligt, verka som de aldrig tog slut xD. Vi va tio stycken personer och 5 hundar. Tiara vart helt galen när hon fick syn på dom! Men dom va lagom höjd att leka med iaf xD. Sen så åkte dom vidare till ö-vik tror jag på nån festival eller va de nu va xD. Så till slut så kom man till datorn och börja skriva lite på bloggen ;) Imorgon blire program träning för Sara! :D

Hejdåå! <3

Sara träning dag 1

Idag va de Sara Ljung träning, hon är en C-tränare som kommer hit nån gång i månaden tror jag  xD. Träningen är fre-lör-sön. Det va as kul att verkligen få rida igen :D. Längtar verkligen tills imorgon, vill helst träna varje dag flera ggr men jag tror inte de skulle funka i slut ändan xD. Jag red Märta på träningen och Bogge red jag i ridhuset innan allt börja. Det gick bra som vanligt, han bruka inte vara nå besvärlig precis ;). Sedan börja träningarna och jag tror jag red 17:00, de gick super!!!!!!! Martina va så himla fin! Tränade tempoväxlingar, övergångar, slutor och min sits. Mina armbågar och händer har liksom ett eget liv, måste bli bättre på de! :). Martina blev jätte varm och de blev jag med xD. Va över 30+ grader!! Kändes lite varmt med byxor och skor! xD Men Märta skötte sig jätte bra iaf och det ska bli spännande att få se om de går lika bra imorgon ;). Ska på stan imorgon med, köpa linnen, shorts och gladiatorskor, har inga sommar skor! :S Har bara ett linne att rida i så jag tror att jag ska införskaffa ett par till  också :P Längtar verkligen tills S-vall!!!!!! :D

Hejdåå <33 

HOT!

Today har de varit jätte varmt! På gränsen till att man kunde vara ute i solen:P. Va uppe som vanligt vid sex och åkte in till stallet och började fodra och släppa ut, (även fast de inte va jag som skullle göra de :P) men sverker hade inte kommit än och jag hade inget att göra xD. När de va klart så red jag Bogge i ridhuset och de gick bra som vanligt :) Poppade VÄLDIGT gammla låtar, men de verka Bogge tycka om xD. haha! När de va klart så tog jag fram flughuvorna och satte på, Bogge blev helt stum fatta ingenting första xD och Märta brydde sig inte alls hihi. :D. Tog ut dom vid åtta kanske och sen va de bara att göra allt annat :P.  Efter de hämtade mormor, morfar och jag transporten hemma och jag packa lite bad kläder. Tvättade och olja transporten gjorde vi :D. Den blev jätte fin men de va verkligen SKIT VARMT!! :O:O! Helt slut efter en sida xD. Sedan åkte jag ner till Anna panna och hullan :D Skulle på risön :DDD! Vi gick dit och jag köpte en mjukglass på vägen ;). Sedan bada hullan och pannis och jag låg och sooola :P Sedan sola lite till när dom kom upp, blev bara liite bränd idag men de känns inte xD. Osså drack anna upp all min sursaft!!!!! xD Första ba: Blää! Sedan: Kan jag få mera? :D Hullan gilla de inte xD Ganska gott faktiskt, vatten och lime xD Sedan gick vi och skulle spela minigolf och jag som inte har spelat på säkert 4år :S. Men de gick super :D Nya fina banor men anna tyckte att dom va ganska dåliga xD Men gissa vilken som vann!!?? ! Jag!!!! :D Men hullan va bara ett poäng efter och anna.... ska vi inte prata sp mycket om xD. Bra spelat iaf<3 Ska dra till stallet och göra iordning för kvällen snart så vi höööres ;)

Kramar Emma! :D

:D

Igår va jag på cirkus med anna panna :D Den skulle börja 7 vi va där kvart över sex för att få bra platser, och de va väldigt mycket folk då vi kom dit :S. Cirkusen va bra, bättre än Brazil Jack, de va kossor, grisar och ankor med i den hära xD haha! Kom hem vid halv nio, kolla lite på tv sedan börja jag kolla på Sagan om ringen xD. Stoppade vid halv två och då hade de inte ens gått halva filmen! xD. Hade stallet morgon därpå (idag). Allt gick bra red båda på förmiddagen, Bogge red jag ut på och han va lite tokig men de gick :P, jätte fint väder föresten ;). Märtisen gick super duper bra idag!! Helt chockad! :D.Tränade lite Halv piruetter och jäklar va hon gör dom sentrerade! :O Är van Bogges  stoora xD Mamma ba: de ser ut som om ni har tränat tillsammans i åratal! xD Tränade lite program delar som jag ska rida i S-vall. :).  Efter stallet så var de hem och bygga lite på vårat stall här på gården (håller på bygga stall och paddock), plastat och klart äre på två väggar ungefär och två stycken stora väggar har fällts upp :D inte så himla mycket kvar xD. Kommer nog bli super fint när allt är klart :). Imorgon blire sovmorgon sen stallet då :). Ska prata lite med Moa och sen ska jag kolla på Sagan om konungens återkommst :D:D:D Undra hur länge de blir ikväll då ?xD Men filmerna äger ju! :D
 
hejdååå <33 

Bild på Martina :D

 Lilla Märta :D

Tredje

Idag var de tredje gången jag red Märta :D. Det gick super bra! Tränade lite i ridhuset och trava lite över nå bommar som va utspridda xD. Klev upp sex imorse, var faktiskt ganska pigg :D. Tänkte vara med första gången Martina skulle ut i nya hagen. Åkte dit, red båda på en gång och de gick bra :). Sedan skulle dom ut i hagen, på med skydd ifall dom skulle få nå ryck:P. Sverker fick ta Bogge och jag tog Märta. Ville ta ut båda samtidigt så att ingen blir ensam;). De finns inga hästar i näheten, ridskolans hästar går lååångt ner på bete xD. Hon va lite spänd när vi gick ut men de blåste ju som attan oxå! Släppe hon och  de gick ju bra, hon tog en promenad runt hagen och sen börja hon äta mat :P. Bogge bara stod och kolla på henne en lång stund innan han börja äta, han fatta ingenting xD. Ny häst? xD. Dom fick komma in vid halv åtta med de tyckte ju Bogge va alldeles för sent :P, han va´lite svettig på halsen men Martina bara stod så snällt och fint och väntade vid grinden :P. Tog in dom i stallet och började göra iordning dom för natten ;). Mocka, borsta linda benen, När jag tog ut Bogge på gången började dom gnägga jätte mycket till varandra xD. Tror Bogge har hittat sin kärlek<3 xD. Märta är iaf brunstig xD, men de är ju bra att dom gillar varandra ;). Bogge har blivit som en helt ny häst! Pigg! :D:D:D. Imorgon blir de nog lite sovmorgon sen blire stallet och rida!! :D!

Kanske laddar upp en bild på Martina imorgon, men vi får se ;);).  BYEE!

Martina!

Idag har mamma och jag besiktat Martina! Det gick super! hade en liten annmärkning men de va inget som skulle hindra ridningen. Så hon gick igenom!!!! :D Mamma och Issa gjorde lite pappersarbete på en gång i fika rummet :P. Sen blev de till att lasta och fara hem med henne! :D. Resan gick super, hon va verkligen lugn :).  När vi kom fram och hade lastat ur så gick vi in med hon i stallet, alla hästar var redan inne så hon gnäggade lite när vi kom in :), Fick en stor öppen box att stå i, inte så mycket spring där. :). Väntade lite för att se så hon kände sig lite hemma sen stack jag och hämtade grejorna och red en sväng på Bogge i ridhuset. :D. Va så jäkla kul att rida igen! Man fattar verkligen att man kan inte sluta! Man blir som beroende av ridning! xD. Gick jätte bra att rida bogge va som vanligt lugn och fin :). Red i drygt 40min sen va de Märtas tur :D.Gjorde iordning henne och som tur va passade både sadel och kandar på henne! :D. Bogge och Martina har lika stort huvud xD. (Y). Red lite föriktigt, joggade bara lite i ridhuset och de gick hur bra som helst :D. Va så kul att få galoppera igen!!! xD. Hon var hur snäll som helst och brydde sig inte om ngt. :). Tog in henne i stallet och gjorde iordning för kvällen. Rykta, linda ben lite godis xD. Sedan tog jag ut Bogge på gången och skulle linda hans ben, och när vi kom närmare Martinas box desto mera började Bogge känna igen henne xD.(gången är alldeles utanför Martinas box) Bogge va tvungen att stanna och kolla på henne en stund sen börja han gnägga och ha sig xD. Märta gnägga tillbaka oxå. XD. När jag va och provred Martina så fick vi ställa in Bogge i boxen bredvid henne, (hade varit på kliniken och kollat bena på han) Och Bogge blev helt galen!!! Kärlek vid första ögonkastet kan man lugnt säga! xD.Så gulligt<3. Jag tror Martina va brunstig eller något då oxå :P. Dom stod bredvid varandra osså ställde hon sig med rumpan mot bogge, då jäklar kom hingst sidan av bogge fram!! Han skrek och hingstframbena kom! xD. hihi. Sen när vi skulle åka så ville inte bogge gå på transportenxD. Så jaa, man kan ju tro att dom kände igen varandra :P. Men allt har gått bra iaf :). SKa dit imorgon bitti och kolla hur det går med att släppa ut henne och så. Sedan ska man rida! <3:D. 

Namn: Martina  (kallas märta)
Född: 1995 (14år)
e: Chirac     eu: Ambassadeur
Färg, Mörkbrun
Placeringar upp till MVS:A/ ST GEORGE. DM seger 07. NM två 07. Finalen juniorrundan på Strömsholm 2008,
Junior SM 08, kval till young rider SM 2009 + många andra placeringar på nationell nivå :).
Hur snäll och gullig som helst! :D
Bild kommer ;)


SM, Eskilstuna.

Hej allihopa :D

Jag har varit på SM med Denise, fick följa med som hästskötare:D Var borta onsdag förmiddag till söndag eftermiddag. Åkte klockan nio på morgon från buss-stationen i stan. Resan gick bra, var jätte dåligt väder så jag sov hela vägen typ. XD. När jag kom fram va Denise där och vänta. Vi gick lite på stan och kolla i olika affärer, sedan gick vi på Subway eller va de nu heter xD. De va as gott! Sen åkte vi hem till Denise i "loppan" xD. Världens snyggaste bil :D. Denise skulle träna med Pelleplutt, och de gick så braså :), stod och fota lite med deras kamera. de va kul. :D.

Torsdag: Åkte vi iväg, va framme vid 5 tror jag :S. Senare på kvällen va de invigning, alla ryttare va tävlingklädda och gick in i ridhuset, sen blev deras namn uppropade och dom gick fram och fick en påse med lite papper, wienerläng typ och korv! xD. Efter dom fått "påsen" va de nån eld uppvisning, en av killarna satte eld på håret två ggr xD. Sen va de till hotellet och sova så man orka upp nästa dag. :P

Fredag: Upp klockan sex tror jag xD frukost, till stallet och börja fixa lite granna. Framridning sen tävling. :D. Det gick verkligen jätte bra för Denise och Elliot. :D. Gick ut på en promenad men Elliot och Densie på eftermiddagen. :P.
På kvällen så va de "ryttarfest" :D. Jätte roligt, de va många som kom :D.  God mat men liiite dryg underhållning xD. haha.
Stannade där till typ 10 halv tio kanske :S Inte helt säker xD. Sen till hotellet och sooova :D.

Lördag: Upp sex som vanligt, till stallet och fodra, sedan en liten promenad men Elliot. Hon skulle starta halv fyra på eftermiddagen :S. Men de gick så bra så :) Gick super på tävling då oxå tyckte jag! =). Och jag fick fotografera med hennes fiin kamera! :D *stolt. xD. Sedan va de att packa ihop grejorna och försöka fara iväg. :). Kom hem vid 11 tror jag, sov i några timmar xD. Sedan direkt i säng:P. 

Söndag:  Blev väckta klockan 12.15!! Sov GANSKA länge xD haha. ägg och bacon till frukost! as gött! :D. Efter de åkte vi till Gunilla (denise tränare) och lämnade en sadel, sedan promenerade vi bort till Märta och hällsa på en liten stund:D Besiktningen är imorgon! Är as laddad! :D:D:D! 

Det roliga va att jag träffade min gamla tränare :D Anette Holm:D. Jätte skoj :). Sem träffade jag tessan! :D blev helt chockad!. :D men ingen moa fanns där :( men vi träffas i sommar<3. Det som va mindre kul va väll at de regna hela helgen! Lite trist .:/ har insett nu att jag skrivit ganska mycket så de är väll bäst att sluta nu xD tack Denise för att jag fick följa med! :D


HEJDÅÅÅ! <333


RSS 2.0