värmebölja!!

Är ungefär 34grader varmt i skuggan och man håller på brinna upp om mam går ut! Igår va de bara 30 grader men sen ska de hålla på att bli varmare! Man orkar inte göra något alls. Har legat och solat i drygt 20 min och har fått världens stekrand efter bikinin! :D. Roligt att man får färg för en gångs skull  men man orkar inte ligga ute nå mera man kvävs typ :P. Gick in tog en trocka och satte mig vid datan där solen är som varmast men jag orkar inte flytta på den så jag får ta och skylla mig själv lite xD. Sedan va de att skriva lite i bloggen :P.

Om 1,5 vecka ska jag åka med Denise till Eskilstuna på storhäst SM! Ska bli så jäkla kul!! Längtar!. Är borta ons, tors, fre, lör och kanske söndag om denise går vidare till A-final men de e klart hon gör :D. Missar skolavslutingen men den har jag missat dom tre senaste åren så de gör absolut inget xD. 

Va in med Bogge till kliniken för återbesök och dom sa att han blivit mycket bättre i knät med inte helt bra. Ska skritta han  i två veckor till i en timma varje dag, men jag får iaf rida han ;). Om två veckor typ ska vi besikta Martina :D. Ska bli as kul! Hoppas hon går igenom bara :P. Längtar vekligen!

Nu ska jag gå och hoppa i vatten vart de nu kan finnas xD. Hejdåååå!

 Va tvungen att lägga ut en bild på Lillebror xD.  <33       Ås :D

Lingondressyr!

Idag har de varit lingon dressyr på stallet. Fick låna en häst som heter Stenee, (en riktig hopp häst :P). Tack så mycket Maud föra tt jag fick låna honom! Tänkte va med på Bogge men han är ju fortfarande sjuk! Så jag fick låna Stenee. Har bara ridit honom en gång förut i ungeför tio minuter :P.  Red en LC:1 som jag inte har ridit på typ 6år! Gillar inte de programmet så mycket :/. Men va nöjd, missade bara i början att de inte skulle vara någon halt men resten va jag nöjd med :D. Dommar bordet va ganska farligt men de löste sig xD. Red ihop 220p. 70%. Blev en första plats! :D Va as nöjd! Med tanke på att jag bara ridit honom en gång förut xD. Sedan va de hem och jag tvätta två bilar! :O. Volvon och King Caben. Dom blev jätte fiina :D.  Ikväll ska man se på film (inte så ovanligt xD) och kanske ringa någon som jag inte ringt på länge ;). MOS! :D.
Ska väll ringa typ nu annars blire så seeent!. Det brukar liksom bli de när vi pratar xD.  

See you later! 

tjollahopp

Idag va de skola men sovmorgon tills klockan 11! Ganska drygt för jag va tvungen att ta halv tio bussen :/. Så då satt man där i fönstret i en timma och frös arslet av sig tror jag, va as kallt!. xD. Hade bara två lektioner. Språk och Gympa! :D gympan va as kul! Hade frida iställer för skipper.  Blev jätte happy! :D ni vet varför ;). Sedan till stallet och göra iordning, rida bogge i skritt 30min och sen hem och käka pizza! :D kebebrulle....mumms... Träna tyska läxa ikväll då typ 100000 ord och sen se på film ;D.          

BYE! =D


hej! :)

Vet att de har gått ett tag sen jag skrev senast men har inte riktigt haft tid. Bogge har ju varit halt i drygt två veckor, så vi fick tid i s-vall på kliniken och åkte dit. Böjprov, longering och ridning. Han hade bara en inflamation i höger fram knä! :) är så happy att de inte va nå annat! Fick nå sprutor i knät, tror de va smärtstillande eller något. Men han går på Metacam nu och är helt återställd tycker jag, känner inget iaf.:) Ska skritta han 30min varje dag i 12dagar sen ska vi åka in igen och kolla :) Får iaf sitta på han och åka xD. Känns verkligen att man inte har ridit på 2veckor! Red Steene lite idag i ridhuset gick jätte bra:D. Tack maud att jag fick rida ordenligt! :) Har varit men anna i helgen också, va super kul! :D Såg på Freddy vs. Jason. Den va as bra! =D Men såklart satt anna gömd bakom datorn eller telefonen. xD. Skola imorgon.... suger! vill ha sovmorgon! menmen alla saker kan man inte få i livet, ;).   BYE!

Tappat rösten...

Fortfarande sjuk :( Förkyld, ont överallt typ osså har man tappat rösten!! Ingen fattar vad man säger xD. SItter i soffan och läser som vanligt har ingenting att göra men de är ganska skönt :P. Läser eller sover för de mesta :P. Nån som vill messa? =)

Sjuk! :(

DÅ sitter man och slöar i soffan med datan och en bok. Sjuk! hatar de vill rida och så men bogge är inte bra än :(. Förbannat dålig dag i skolan då, gjorde ingenting!!!!! as tråkigt! Pratar men moa och gör dumma quizar på nätet. :P ska snarka bye.

suck...

Skulle tävla idag i S-vall men min lilla häst blev små halt igår =( Hade verkligen sett framemot den här tävlingen, laget och allt. Menmen sånt här kan hända. Han ska få stå ett tag nu så få vi se om han blir bättre :/ Han har säkert haft lite roligt i hagen och sträckt sig lite. Nästa tävling är om en månad! fattar inte hur jag ska stå ut! Fast de fanns väll nån lingondressyr på ridskolan som man kan vara med på :D Nu ska man ut och hoppa studsmatta och knäcka nacken några ggr.   BYYE!!


RSS 2.0