KM

Igår var de KM tävling. Klev upp tidigt och mamma skjutsade hästarna till ridskolan, sedan var de att hjälpa till lite med dressyrstaketen och så sen hämta in Merlin som såklart var längst ner i hagen! :P  När vi väl kom in och han stod i boxen såg jag hur stor han var! och inte minst bred! Kort + lite tjock = Jätte söt! Red en LC:1 och de gick väll bra, 56% och de är jag ju glad över ^^. Blev ingen vänstergalopp för den verkade vara jättesvårt för honom :P. Men har ju aldrig ridit honom förut, tyckte om honom faktiskt :D. Blev en andra placering, 5p från första platsen! xD Sen skulle jag rida Bogge och han kändes jättefin på framridningen, red en LA:3 och kändes bra, blev lite missförstånd i galoppen men resten gick bra :). 61% blev de. Sist var Märta, hon kändes oxå fin på framridningen och på banan blev hon lite laddad så de blev 54% men men, så kan de gå ibalnd :).
Blev alltså en andra placering på ponny och vinst på storhäst junior. Var jätte kul! :D. Sen åka hem packa upp allt gå in och äta sen sova! xD  Var jätte trött, tre hästar på 5 timmar, de kändes när tävlingen var slut kan man säga xD    På onsdag ska Anna och jag till paradisbadet :D. Nu ska jag gå och käka ;).

kraaam Emma <3

Färsta tävling

Idag så var de Färsta tävling med Bourgogne, åkte bara en dag :). Red en LA:3 och en MSV:B4. Startade sist i   LA:3:an så jag behövde inte gå upp så tidigt faktiskt, halv fem bara :) Men de är ju kolsvart ute!! Ser inte ett skit! Imorse när jag skulle gå till stallet så tror jag att ja gick i varende vattenpöl som fanns på vägen!!! Vart dygn sur direkt! xD En bit på vägen så snöade de ganska bra :P. Jäkligt väder precis hela tiden iaf! Regn, blåst... usch! På framridningen kändes super fin!!!!!!! Har aldrigt gått bättre tror jag :D! Sen var de bara att hålla de trycket inne på banan :S. Han var jättefin inne på banan med, men han va liiite för "på". Travdelen superfin! Galoppen var oxå jätte bra men han bytte TRE ggr! xD. I nästa klass så byter han väll inget tänkte jag :P.  Jag var nöjd iaf, första tävlingen han verkligen haft framåtbjudning :D. När jag skritta ut så skratta jag hela tiden, tänkte att: jaaadu, de var ju, hahaha, bra xD. Alla hade pratat om att domarna va lite hårda så jag ba: Hoppas jag får över 50% iaf xD. Slutade på 62% och en fjärdeplacering blev de!:D Happy!  Sen vila lite och börja rida fram till andra klassen :). På framridningen kändes han oxå jättefin! (vet inte va de är med den hästen :P) och jag började förstås blöda näsblod TVÅ ggr xD. Trav delen i prog. kändes bra och bakdelsvändningaran oxå, men va gör den jäkeln sen då!!!!!? Han lägger förstås över tungan och blir hel knasig! Hela galoppen blev skiiiiit och inte ett enda byte va rent (vad va de jag sa ;).) och ja ni vet ju hur dom blir :P . Såååå vi slutade på hela 52%. WOW! ^^.  Sen börja vi packa och åkte hem.
Nästa helg så är de träning för Martin i Ö-sund men har inte bestämt vilken häst jag ska ta med än ^^.

Kraaamar Emma <3


RSS 2.0