Bilder från ö-vik 2

Nu kommer fler ;)
Laget :) Anneli och Cassandra tar innerspåret :D

Asså, jag är glad men det blev bara en trött min just då xD HAHA!

Kraamar Emma

Bilder från Ö-vik

Nu kommer lite bilder från Ö-viks tävlingen :)

Fotograf: Matilda Nordström


Prisutdelning LA:3, tvåa 65% :) (alltid lika seriös min haha!)


Hihi, man kan ju lyfta på benen :D


Superfin huvudbild!!


Louise, me and Bourgogne :)

Bloggen slutade att ladda upp bilder, kommer mer i ett nytt "Bilder från Ö-vik" :)


Tävling, Ö-vik

Lördag-Söndag var det tävling i Ö-vik med Bourgogne :) Sista omgången  med laget :D! Red en LA:3, MSV:B2 och MSV:B4. Det var så många startande i LA:3an så jag hann rida MSV:B2 först :P. Tyckte inte det gick speciellt bra, han blev lite loj på slutet :) Red ihop 62,79% och det räckte till en första plats :D Trodde inte att det skulle gå så bra x) Sedan red jag LA:3 och han gick bra :) 65,4% :) En andra plats efter Agneta :) Sedan på söndagen (idag) så red jag MSV:B4an. Han gick så himla mycket bättre idag än igår! Men fick 60%, inte riktigt nöjd menmen, blev precis utanför placering delad med Eva :). Laget vann den här omgången också! Med tre stycken första placeringar av tre möjliga omgångar så vann vi finalen! Jättefina rosetter :D (Y)! plakett och pokal :D Laget består av Anneli Elofsson-Cassandra, Agneta Paulsson-Sweet and Sour och jag och Bogge :D Bilder kommer snart :)
Nu är jag hemma och skolan börjar imorgon!!!! :(:(:(:(:( Nästa helg så är det träning för Martin :)


Lägger ut en bilder från Strömsund tävlingen med Bogge förre helgen :)
Kraamar Emma

Tävling, Strömsund

Idag, lördag, var det tävling i Strömsund med Bogge :) Vi startade en LA:6 och en MSV:B2. Det regnade när vi kom men sedan blev det slut på det och det blev så himla kvaft! (vet inte hur det stavad :P) Han var jätte fin i LA:6 blev nån liten miss bara :). Slutade på 67.9%!!! Har aldrig fått så mycket förut i den klassen så var supernöjd!! Det blev iaf en första placering på en Bourgogne som inte förstod varför han skulle ut igen på banan xD 20min senare startade jag MSV:B2, han var jätte trött! Jag med :P. Tappade lite bjudning inne på banan men annars var inte nå större fel :P Slutade på 63.9%! Supernöjd med det också! Trodde verkligen inte att jag skulle få så mycket för Bogge var jätte trött! :D Blev en vinst där med!! :D:D Ut på prisutdelning på en Bogge som inte ville gå fram xD Men när han väl kom in så blev det sprutt på han :D. Fick 2kg hundmat, pälsglans, två stycken "stallboken", premier, rosetter och plaketter :D En super glad Emma och en super trött Bogge var sedan påväg hemåt :).

Nu går han i hagen och latar sig :). Det har han absolut förtjänat! Det första han gjorde när han kom in i hagen var att rulla sig :D:D

Nästa tävling är till helgen, Ö-vik, lag, Div 1 omg 3, så nu får vi rida på bra :D:D

Kramar Emma

DM Timrå

Fredag-Söndag var det DM i Timrå men Bourgogne :). Startade en LA:6 på fredagen, han var lite trött men det var jätte varmt och det blåste inget :/. Men vi red ihop 65% iaf och kom på en delad 4.e placering :) Senare på kvällen skrittade jag ut en sväng och sedan åkte mamma och jag till hotellet. På lördagen startade jag först i LA:4, tidig morgon blev det ;) Kändes lite bättre men då var det knott och flugor till 1000 x). Det gick bra inne på banan iaf, 61,8% blev en delad fjärde plats där med :P. Efter LA:4 så skulle jag rida MSV:B2, han var as fin på framridningen!!! Då hade han vaknat ordentligt, efter vi hade ridit DM klassen haha. Var superfin inne på banan och var jätte nöjd! 61,9% och hamnade nästan precis utanför placering :). Gjorde iordning honom inför kvällen och åkte sedan till hotellet. Söndagen(idag) så red jag en LA:6, DM klass, superfin också! Nöjd :). 61,9% slutade på en tredje plats :) Bogge var jätte pigg på ärevarvet!! xD Precis efter prisutdelningen så var det prisutdelning på DM juniorer :). Linnea vann och jag kom två och anna trea :). Vi blev tillslut bara tre stycken juniorer efter vissa strykningar :). Grattis allihopa! :D Bogge kom hem med 4 stycken rosetter, blå (DM), gul och två röda :D.

Nästa tävling är i Strömsund till helgen, ska starta två klasser, LA:6 och MSV:B2 :).

Nu ska en trött Emma gå och kolla på tv :)

Nya hagar

Morfar och jag har idag satt upp 132 stolp till hagarna!! Höll på at dö av värmeslag! xD Solen stekte på ganske bra och vinden ville inte blåsa =P. Men nu är de klart! Fast vi måste få fast eltråden också men inte idag :). Nu blir det till att vila upp sig inför kvällen och gå ut och rida. Bourgogne känns ganska bra :). Hoppas han gör det på tävlingen i Timrå oxå =). Hittade Timrås nya hemsida idag!! Den gammla hade nån "arabian hacker" hackat in på så det var lite svårt att få fram startlistor :P. Men nu gick det bra och har fått tiderna :). Startar 12:19 på fredag LA:6. Lördag LA:4 8:50!!!! MSV:B4 12:ngt. Söndag LA:6 var det ocså ngt med 12 ;). Ganska bra tider men jag startar först i två klasser =P. Vi är 6 stycken juniorer på DM:et tror jag :). Hoppas det går bra för alla! LA:4 och LA:6 var DM:klasserna :)

Nu ska jag göra ngt xD

Kraamar Emma


RSS 2.0