Försprång Mittsvenska!!

Kollade just mailen och hade fått ett från Annica som håller i Mittsvenskas Försprång i dressyr! Supeernervös när jag klickade på fliken till dom som ska vara med 2011! POFF!

Dom Uttagna:

Emma Edwardson
Anna Olsson
Eva Lundström
Gunilla Isaksson
Ingrid Nyström
Isabelle Serrander
Karin Tomner-Broman
Kristin Berggren
Magdalena Danielsson
Yvonne Eriksson

Vart helt till mig när jag såg att mitt namn var med! Tror jag är den enda Junioren som är med, om jag inte har helt fel :P Sigrid håller i träningarna för ponny och Louise för senior på häst, man fick då välja om man var junior som red häst vilken tränare man ville rida för :)
Så hela 2011 blir det träning för Louise "Ludde" Crafoord-Hoffman! :D
Ska bli riktigt roligt och spännande med alla grejer vi ska göra tillsammans allihopa. Både avsuttet och med häst :)

Kylan fortsätter att bita i här. Imorse var det nästan -25 grader. Brrrr!!!


DM -08 :)
Hiss eller diss?


Hissar stövlarna från Italien! Sarm Hippique by Aldo Bossi. Äkta läder och franskt kalvskinn. Stilrena och snygga! Går att måttbeställa. Håller i evigheter! Mycket lätt att "gå" in och väldigt sköna. Lite dyra men om man vill ha ett par stövlar som håller länge så kanske man kan lägga ut lite mera pengar. Vad tycker ni? Någon som har dom? :)
Jag har alltid haft sånna och dom är super bra! :D

Ny häst i stallet!

Igår kom Astra, en ny häst som ska stå i vårt stall :) Hästarna blev Väldigt fundersamma när det var en ny häst i stallet :P Så totalt är det nu 5 hästar i stallet, hade bara 4 boxar men den 5:e gjordes idag :) Sen till sommaren blir det kanske till att göra ännu en box, till Märtas föl :) Men det är ju ingen brådska ;) Få se om det kanske blir en häst på inhyrning under en period som jag ska börja rida och tävla nästa år men det är ännu inte bestämt :) 
Nu är den 28 dagar kvar till julafton om jag inte räknar helt fel! Då får det ta och komma massor med snö! :D


Bjuder på bilden ;D Märtas och mins värsta start ever! xD
Det var verkligen jätte geggigt och halt. (Därför väldigt öppen i formen
när hon trycker på lite väl mycket ;))


Uttagningen

Som sagt igår var ju Bogge och jag på en slags uttagning/mönstring för Mittsvenskas satsning i dressyr :) Gjorde iordningen han och mig ute, det var verkligen jätte kallt! Speciellt när man har suttit i en varm bil ;). När bogge var klar så gick mamma iväg till ridhuset med honom och jag tog på mig stövlarna och gled iväg efter :D Framridningen gick sådär, han var lite seg, ridhuset var jätte varmt! :O Han har fått jätte mycket päls sen jag rakade honom och det var inte så jätte länge sedan :/ Framridningen var i lilla ridhuset och i stora ridhuset var "uttagningen" i :) När vi red in i stora så fick Bogge energi på nytt! Det var ju väldigt bra! :) Sigrid Bergåkra och Louise ("Ludde") Crafoord satt i varsin stol och bedömde och sa vad som skulle visas:) Allt gick väldigt bra faktiskt förutom nått galoppombyte som vart helt efter bak :P Dom tyckte att det var roligt att unga ryttare också sökte in och hade tävlat MSV nivå, Bogge tyckte som också om, hans stam var en bra blandning sa dom ;) och dom tyckte till och med att hans travökningar (som han inte är så jätte bra på) var BRA! :D Det sista dom sa var att dom jätte gärna ville se oss igen, så man hoppas ju att man kommer med ;D Skulle nog ta hela helgen innan man får svar :)

Nu ska man ut och hugga ner en gran som ska till stallet! :D
Påväg!

Nu är vi strax påväg till Timrå där "uttagningen" ska vara! :) Ska bli riktigt kul bara att få åka dit, men hoppas ju också på att få komma med till 2011:P

Igår var det nästan 15minusgrader ute! Jag höll på frysa ihjäl :S Det börjar verkligen kännas som vinter nu! :)

Harry Potter var rikigt bra! Men det gick lite fort fram tyckte jag :P Men det kanske blir så eftersom boken innehåller så mycket mera detaljer. Men den får absolut 5/5 toasters! :D

Första dagen!

Idag är det första dagen man är tillbax till skolan på nästan 3 veckor! Det har varit lov och prao mm. Nu är det bara att lägga in växeln och börja tänka igen ;D Ser faktiskt fram emot att börja igen, även om det låter konstigt :P.

Kom oxå med "Försprång Dressyr, Mittsvenska"! :D Ska åka på Lördag på en slags uttagning! :D Ska bli super kul!
Hoppas det går bra bara :P


Kul grej :)

En liten tävling "outfit" på http://asslatjejerna.blogg.se/index.html :)

Bokat biljetter! och "Försprång Dressyr"

Nu äntligen har jag bokat biljetter till Harry Potter 7 part 1 :) Hade hela tiden tänkt att den har premiär den 19 men det var den 17 xD Men nu är det fixat, mamma och jag sticker till Härnösand på onsdag och ser den :)

Har nu även kollat på "Försprång Dressyr" på mittsvenskas hemsida. Låter himla kul och givande i träning. Ska då vara med på Bourgogne om jag kommer med, tränare är Sigrid Bergåkra eller Louise Crafoord eller "Ludde" som hon kallas, är inte riktigt säker men tror det är Ludde som ska träna "mig" mf. :)

"Försprång Mittsvenska  är en satsning av Mittsvenska Ridsportförbundet riktade mot ekipage som tävlar i dressyr, hoppning eller fälttävlan för en klubb ansluten till Mittsvenska ridsportförbundet. Syftet med satsningen är att öka antalet deltagande lag och ekipage från vårt distrikt på mästerskap, nationella och internationella tävlingar. För att skapa en kontinuitet för både ryttare och tränare är det ett krav att ekipaget deltar i samtliga gemensamma träningar och arrangemang. Dvs alla avsuttna såväl som uppsuttna arrangemang i respektive gren."

Nu får ni leva med att det blir fet text för min dator har fått nå fel, går inte att ta bort fet stil på vissa ställen;D

Vad ingår för er som deltar i satsningen?
-
- Ett antal pass med grenspecifik uppsutten träning för auktoriserade tränare. Delvis sponsrad träning genom Idrottslyftet.
- En sponsrad väst med tryck för samhörigheten.
- Försprångssatsning för att delta i SM. Distriktet står för anmälningsavgiften vid deltagande i Lag-SM under Mittsvenskas namn.
- Ett bollplank och en personlig kontakt med grenledaren i din gren.

Källa: Mittsvenska Ridsportförbundet

Låter väldigt bra ;D Mamma sa att det var någon sorts "uttagning" den 20nov till Försprång Dressyr 2011 och jag ska nog prova att åka på det och se hur det går :)
Var på ett läger för Ludde för flera år sedan när jag hade Ollies Reflection, åkte ner till Sjövillan och var där en vecka tror jag :) Det var verkligen superkul! Jätte trevligt och mycket givande träning! :)

Nu ska jag dra ut och rida i snövädret :)

Sundsvall shopping!

Var till S-vall med mormor i tisdags, har varit lite lat att skriva på bloggen men nu kommer det iaf :) Åkte först på Hööks och köpte ett par vinter skor (fast med en annan spänning än på bilden), vinterridvantar och vintertäckte till Martina.

Hittade inte några speciella ridbyxor så vi for upp på Kings och där hittade jag ridbyxor, skärp till byxorna eftersom dom var lite stor :) och en munkjacka :) Hittade inga bilder på dom ;) Åkte sedan till Birsta och köpte en väska och en "plåtbörs" :) Middag på kina sedan hemmåt.
Båda hästarna mår bara bra, Martina har blivit liiiite rund om magen :D
Clinic

Today var det clinic på ridskolan :) Clinicen handlade om hästens gångarter och fotförflyttning. Det var så här att förra veckan så fick jag en förfrågan om jag ville rida en clinic men Bogge och jag sa att det går så bra så :)

Det var suuper halt i marken men vi kom tillslut fram till ridskolan! Tyvärr så har jag ingen bild men Bogge hade iaf ett brunt schbrak och 4 benlindor ialla möjliga färger x). Det är för att dom som kollar ska lättare se och förstå vilket ben han tex flyttar först i en övergång :) Benlindorna var rosa, brun, gul och röd :) Tog ingen vit benlinda eftersom man fastnar lätt med blicken på den och ibland kan hästen faktiskt se ojämt ut igångarterna :) Bogge skötte sig jätte bra iaf! Vi visade bland annat skolor (skänkelvikningar, öppna, sluta, bakdelsvändningar osv) och galopp arbete (serie byten, galopp sluta osv) och  hästens olika arbets lägen i gångarterna, samlad, arbets, mellan och ökad :) Det var jätte roligt att få vara med :)
Nu är jag jätte trött x) Tror nästan jag ska lägga mig snart :PRSS 2.0