Tävling, Östersund

Idag, Lördag, var det tävling i Östersund med Bogge :) Red en LA:3 och en MSV:B4. Vi hade ingen uppstallning (tack vare dom nya reglerna!) så hästarna fick stå i transporten, Bogge var jättesnäll! Rörde sig knappt x). Red fram till LA:3an och han var jättefin!! =) Programet gick också bra, tappade bjudning i en skänkelvikning bara men annars vare bra :) Fick 65,48% och gick upp i ledning, vann klassen ^.^ Sedan fick han stå i transporten och äta sedan var det dags för MSV:B4, jättefin på framridningen där också!:) Inne på banan blev det något avbrott i galoppen och ett jämnfota byte men annars vare bra ;D. 60.44%, ledde klassen ut och vann min första MSV:B4a!! :D Superglaaad! :D:D Var nära att få en fin pokal för Championatet, Eva vann den men jag var bara 6poäng bakom ;D.
Det var ett bra avslut på tävlings säsongen :) KM kvar i Oktober sedan är det inga mera tävlingar för oss :)

Kraamar Emma

Bio

I Torsdags var jag på bio med Anna, Soppan, Mathilda och Jonas! :D Kollade på Vampyrer Suger ;).
Den var faktiskt ganska bra x) Rolig men lite överdriven xDBetyg: 3 hästskor ^^

NM, Umeå

I helgen var det Norrlandmästerskapet i Södra Umeå :) Åkte på lördag morgon startade vid 3 tiden så det var lugnt :) Första klassen var en LA:6a, han tappade lite bjudning inne på banan med annars gick det bra :). Jag tyckte domarna var hård i bedömningen, jättefina hästar som fick typ 57% :S. Så ja trodde jag skulle få typ 55% xD Men det blev 62,8% och det räckte till en delad 4:e plats med Emma Berg :D. Ställningen efter första NM klassen var: På delad första plats Emma Berg och jag, Viktor Wassel och maria wiklund, tror jag att der var :P.
Söndag: Startade först en LA:4a, blev en ganska tidig morgon eftersom det var första klassen på dagen :). Jätte fin på framridningen och jättefin på banan! Blev en liten miss och det var att han bytte i galoppen en gång men annars gick det jätte bra tyckte jag! Men domaren verkade inte gilla oss.... 56%!!!!!!!!!  HAR ALDRIG FÅTT SÅ LITE I EN LA:4, inte ens när det gått skit dåligt vill säga! Hade bara 4,5,6 genom hela prog... en enda 7!!!! Blev jätte besviken.... Framridningen till MSV:C2 gick jätte bra :) Kändes bättra än i Lördags, ritten blev ganska okej också för att vara första gången jag rider det programmet :) Var inne på equipe.nu i telefonen nästan hela tiden xD Det gick fortare att kolla resultatet där än på resultat-listan vid seketariatet :D Först såg jag att jag fått 60% av en domare, 56% av en!!! och 57 av den sista. Inga toppen resultat, blev sammanlagt, 58.8% tror jag :) Men det räckte till en brons plats i NM för Unga Ryttare och Juniorer! :D Var skit kul! :D Grattis till Viktor som tog hem segern och Emma som knappade in andra platsen! :D Tyvärr blev det inga bilder tror det blev nå krux med kameran :P

Nästa helg äre tävling på Frösön :) Sista långväga tävlingen, sen KM här hemma :). På Frösön ska jag rida en LA:3 och en MSV:B4 :)

Kraamar Emma :)

Tagga!

Imorgon bär det av till Södra Umeå på NM med Bogge! :) Hoppas allt går bra, har precis lärt mig MSV:C2 an xD
Bara man slipper regnet så är jag nöjd iaf :) Blir LA:6 och MSV:C2 som NM klasserna och en LA:4 på söndagen :). VI 11 stycken totalt tror jag, som kämpar om medaljerna :) 8 Young Riders och 3 juniorer, Jag, Viktor och Anna :)
TAGGAAAA! :D

Kramar Emma

Bio

I Fredags var jag på bio med Anna :). Nu kollade vi på "I rymden finns inga känslor". Sollefteå filmen ;D. Den var riktigt bra! Rolig, söt, och lite sorglig ;). Det var proppat inne på bion! :D Efter det gick vi och hyrde 3 filmer x), Trick´r Treat, Van Helsing och 9 :). Men som vanligt så somnade Anna när vi börja kolla på en andra, haha :DBetyg: SOLKLAR 5a!

Kramar EmmaBio

Var på bio med Anna igår :) Kollade på "Trollkarlens Lärling". Den var ju as bra! Tycker jag iaf xD Ligger på "top 10" bästa filmer jag sett, och jag har sett måånga! :P Det var bara vi som var där och kollade på den så vi hade hela salongen för oss själva! Super nice! :D Lyckat av Anna att börja blöda näsblod mitt under filmen xD <3 Förra veckan såg vi "Toy Story 3" Den var väldigt bra den med :D Det var Anna, jag och alla barn! Hihi xD Nästa vecka ska vi vi se "I rymden finns inga känslor", verkar sjukt söt och roligt :)

Hästeriet går bara bra :) Nästa tävling är NorrlandMästerskapet i Umeå med Bogge :)


Betyg: 4 hästskor    Betyg: 3 hästskor


Nästa vecka :D


RSS 2.0