snart...

.. kommer en update! har varit himla mkt dom senaste dagarna, halkbana, körning, födelsedag mm :))möttes av en trötter Leo igår hihi, söthästen!

Träning/plugg

Ska börja med att uppdatera veckans som gått! :)
 
Tisdags: Var jag ledig från skolan då det var studiedag, så skönt!!! Åkte till Dannero och red på min lilla surOlle, han är omöjlig att få in ur hagen om man ska rida på dagen haha! han vill vara ute! Får ta in alla hästar, då går de bra ;) Men som tur var, skötte han sig väldigt bra på träningen! Lennart filmade lite :) Det blev inget "nu-ska-vi-träna-sten-hårt-pass" Utan jag lät honom vara lite lägre i formen under hela passer och jag tog bara upp honom i 5min, (tävlingsformen alltså). Men nöjd var jag med träningen iaf!
 
Onsdags: Red jag ut i nattmörkret! Vilket var ganska mysigt, Leo är mer rädd för mörker än vad jag är haha, men han har blivit modigare!
Typ så här såg det ut, det finns noll lampor ute i skogen haha! Tur att jag hade en pannlampa iag :)
 
Torsdags: Dannero igen, och träning! :) Tränade mest på f.v galoppen och ö.g i alla gångarter. Red även igenom B4ans galoppdel och oj vilken skillnad det har blivit på Leo! Han drar ingen i bytena! :D Det enda tjafset som blev  var att han vet ju nästan exakt vad som kommer i det programmet, så han förutspår ju hela tiden den token.. Och när jag inte gör en rörelse, tex ett byte där det brukar vara så blir han lite halvbusig och samlar sig ändå :P I högergaloppen, snett igenom, f.v galopp och byte vid A (b4an del). Där vill han hellst byta när vi kommer ut till spåret, eller så byter han i hörnet. Fick göra om den linjen några gånger och vara extraaa tydlig med hjälperna, och tänka mer sluta hela vägen till A, men det är Leos svåra varv så de är bara att träna på att stärka! :)
 
Fredags: Blev ett härligt barbackapass i paddocken! Ett helt vanligt ridpass, förutom med byten för då åker jag typ av haha! 
 
idag, lördag blir det paddock igen, med sadel ;) Och imorgon kanske uteritt mitt på dagen om jag får tag på den lille rackaren!  Sedan på måndag blir det vila för då ska jag på halkbanan + att jag fyller år! :D
 
Just nu sitter jag och pluggar, skolarbete och teori, snart bär det ut till hästen! :)
 

första gången med täcke!

det var allra första gången Diva fick på sig ett täcke! hon skötte sig verkligen super! nog trodde jag att hon skulle göra ngt, men nejnej, hon stod så snällt så :)
Hur söt!

Några år till så har hon växt i tävlingskläderna haha! ♥
 
 
 
 

bild från ridhuset..

..då vi hade ett superpass! Leo var jätte lätt och lyhörd, hela passet flöt på riktigt bra! det blev vitt för det var en tvätt dag precis då, men va gör det haha :)

RSS 2.0