Tävling Härnösand

Detta var då årets DM tävling!
 
Lördag
Msv:C1
Åhh va han blev loj.. Red fram i ridhuset och dom sista minuterna gick jag ut, det var väldigt fint väder! Det är lite djupare underlag på utebanorna än i ridhuset och jag red fram som jag brukar, men kanske skulle ha tagit bort 10-15min då store Leo blev trött ganska fort :/ Men vi gjorde allt som vi skulle, blev en taktmiss i travlängningen och i skritten stannade han upp för att kolla på några hästar som bråkade i hagen bredvid haha :) Jag kan ju inte säga att jag var speciellt nöjd med ritten då jag kände att det kunde varit så mycket bättre, men procenten kunde jag inte klaga på :) 68% och en 6e placering! :)
 
Msv:B4
Travdelen gick bra, galoppen gick, ja, inte alls så bra haha... Enkla bytena blev fina, men jag kände att leo var lite trött i bakkärran, så bytena blev inte alls så bra :/ Då blir det en lång häst som tar hjälperna sent och när jag petar till honom lite blir han lite små bitter och tjurar ihop. Men det kan ju inte gå bra alla gånger :) Det blev en godkänd ritt och det får jag vara nöjd med :) Leo kämpade på bra och det blev att äta lite gräs och fylla på lite energi till morgondagen ;)
 
Söndag
Msv:C2
Fick hjälp av Ingrid på framridningen, det ger så mycket att någon står vid sidan om! Tänk om man kunde ta med en tränare i fickan på tävling haha! Men Leo var mycket bättre idag! Enklabytena blev det något travsteg in i men det är en svår linje. Resten gick väldigt bra! Kände att jag kunde vara riktigt nöjd med dom ritter som gjordes under helgen, kul att avsluta med en bra känsla inne på banan :) Vi belönades med 69.3% och en 2a placering!! Himla kul att domaren på prisutdelningen sa att - "det var roligt att de en sådan välriden häst"! Kul att höra! :D
 
Blev ett Silver på DM, sista året som junior och allt! :)
 
Jag och Leo som tvåa - Malin och Zonko som trea! :) 

Kommentarer
Postat av: Kattis

Grattis till båda tävlingarna! :)

Svar: Tacktack! :)
Emma

2013-06-10 @ 15:42:17
URL: http://mazuqvikana.blogspot.com
Postat av: Charlotte Ståhl

Grattis till ert dm silver och fina ritter. Så kul att läsa din blogg:)

Svar: Tack så mycket!! :)
Emma

2013-06-13 @ 23:08:23
URL: http://Csdressage.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0