Tävling Näset

Lite sen uppdatering, men bättre sent än aldrig!
 
Näsets endagars tävling.
Msv:C1 - Framridningsbanan låg verkligen jättefint vid vattnet, dock blåste det väldigt mycket. Leo kändes fin, något piggelin. Men inne på banan så lugnade han sig något :) Programmet kändes bra, det var ett bra flyt och "bara" 1 stor miss, satsade lite väl mycket i en galoppökning och då blev ett byte och lite kaos haha.. Men resten var bra, jag var nöjd med ritten även fast vi kunde ha haft lite mer energi i vissa delar av programmet. Men vi fick 67.9% och det räckte till en blågul rosett! :)
 
Efter C1an skulle jag starta Msv.B4an, det kändes bra att vi red en kass innan, Leo var mycket mer vaken på vad jag ville. Blev en kortare framridning med massor av övergångar och några enstaka byten som dom ligger i programmet. Kollade lite tempoväxlingar och skolorna. När det kändes bra så skrittade vi upp till ridhuset. Även i detta program så flöt det på ganska bra, blev något lång i skrittpiruetterna och det var ett byte vid A som blev jämfota bak. Men annars så var jag riktigt nöjd! Nog en av dom bättre B4or jag ridit! :) Känslan stämde bra med protokollet, 64.7% och bara 1.5p från SM kvalet! Gaaah!  Men vi börjar absolut att närma oss! :D Vi knep iaf 2a platsen i denna klass! ;)
 
Just nu sitter jag i bussen och väntar på att få starta, starttiden är klockan 17:20. Leo och jag har varit på flera promenader men hellst vill han ju gära ngt annat haha, han fick även sin första dusch iår! Väldigt skeptisk ifrån början, men sedan kom han på att det var ganska skönt ändå ;)
 
Mobba inte knoppen i pannan haha! Leo tyckte det var bäst att klia huvudet innan det var dax att gå in på prisutdelningen :P

Kommentarer
Postat av: Lizette Padellaro

Hej Emma, har n bild på dig från helgens tävlingar på min blogg. Hoppas det är O.K ? :)

2013-05-07 @ 16:47:33
URL: http://lizettepadellaro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0