Icke hästrelaterat ;)

Jag går ju alltså sista året på gymnasiet och igår så hade vi våran första studentfest med Tema 80tal! Tidigt? Nejdå, vi börjar redan nu ;) Vissa har bara en studentfest men jag tror vi har planerat in iaf 4 till haha.. Var hos en kompis innan vi skulle gå ut, åt en god middag (Tacos) och sedan gjorde vi ordning oss! Aldrig sett så mycket våfflat hår haha! Färgglatt, benvärmare, hårband och stort hår! Dock skippade jag att våffla håret och hårbandet ;)
 
Det var väldigt roligt att gå ut med allihopa, alla treor var nästan där och alla var utklädda! :D Man kan faktiskt ha kul utan att supa sig full också haha, iaf dricka med måtta, jag skulle köra hem efteråt (vid 2 tiden på natten yaaaay) eftersom jag har hand om hästarna på mornarna, plus så var det skoldag dagen efter också :) 
 
Hoppas på superhjälte tema nästa gång haha!
 
 
Jag har inte satt i några hårspännen i håret därav den vridna vinkeln på huvudet och halvkonstiga ansiktsuttrycket haha! Men jag bjuder ;) Tror jag lyckades med det färggranna iaf :D
 
Fina vänner! <3
 

Kommentarer
Postat av: Du vet vem!

Jag fick ju inte ens plats på bilden ;(

2013-09-27 @ 22:56:01
Postat av: Fiffi

Känns som igår, fina ni! Ses i morgon kväll på Bygdegården, för du kommer väl? Kramis

Svar: Självklart! :D kram!
Emma

2013-09-28 @ 00:05:00
Postat av: Anonym

Jag hoppas verkligen att "dricka med måtta" betyder ingenting alls eftersom du skulle köra hem!

Svar: Hej du anonyma person! Självklart drack jag inget, menade att vissa dricker för att ha kul, andra kan ha roligt utan alkohol - kanske en dålig formulerad mening haha..
Emma

2013-09-28 @ 13:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0