Regn, hål i vägarna och översvämmning..

Läste aftonbladet igår och såg jag att det hade haglat i skåne, vad är detta för väder?
 
Norrlands-kaoset
Det har regnat 74mm på ett dygn, det är nästan aldrig uppehåll.. Flera vägar häromkring har blivit avstängda pga att vägarna går sönder och massa översvämmningar.. Så just nu går alla bilar förbi vårat hus, är inte van vid sådan trafik haha.. Nu är det också så att vissa skolbarn inte kommer fram till skolan, eller behöver ta omvägar på flera mil.. Känner mig faktiskt ganska lyckligt lottad att bo så "nära" skolan, än så länge har inga vägar blivit förstörda från mig till skolan.. 
 
Hästarna får gå in tidigare på dagarna nu, spara lite på hagarna och dom tycker nog inte det är så hemskt att stå inne när det väller ner regn ute ;) Paddocken är så blöööt, den blir inte djup med vattnet hinner inte rinna undan så det mesta är under vatten. Jag vill ju inte rida på den heller, dels för underlagets skull.. Det bästa är nästan att rida ut, vägarna är inte så himla blöta.. Skulle vara trevligt om man kunde få se solen haha!
 
Detta hände idag, vägen gav vika - 8m djupt och 10m brett!
 
 
 
 
alla bilder från Allehanda!
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Har inget med det här inlägget att göra men hamnade här av en slump när jag googlade bilder, måste bara fråga, din första ponny, Lillebror, hade han möjligtvis stammen Cawdor Rhys - Helgwm Pet? I så fall har jag haft hans helbror Lyckås Peter, det var MIN första ponny! :D Han är född 87, och om det är samma är det därför som Lillebror heter just Lillebror, de är nämligen SUPERLIKA.

Svar: Ja det hade han! Gud va kul! :D
Emma

2013-09-20 @ 11:01:58
URL: http://lamell.blogspot.com
Postat av: Kattis

Det enda som har varit bra med regnet är att vattenhinkarna i hagen alltid varit välfyllda! :D

Svar: Hahah så sant! :D
Emma

2013-09-20 @ 20:18:34
URL: http://mazuqvikana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0