Lucka

Jag vet att det blivit en lucka i bloggandet lite för länge, men när man kommer hem vid halv 6 och sedan ska ut och rida direkt och efter det försöka laga någon mat så är man ganska trött haha.. Plus att jag har hållit på att flytta. Nu bor Leo och jag endast 800m Flyinge istället för 8km, jag kände att det är ett måste att ha ridhus i vinter om jag ska kunna hålla igång ridningen på ett bra sätt, jag kan inte hålla på och sitta och köra in några dagar i veckan för det finns helt enkelt inte tid till det om man har massa annat på schemat, så då blev det helt enkelt en flytt och Leo trivs jättebra! Stora hagar med gräs, supemysigt stall med 4 boxar och superfin paddock! :) Han är dock inte van sommarvärmen som fortfarande är kvar, det var shortsväder iförrgår, jag brände mig ganska bra haha!
 
Dagarna är långa men veckorna går väldigt fort hur det nu är möjligt! Det har varit nollning, massa ridning, föreläsningar, stalltjänster och massa clinics på schemat för bland annat Maria Gretzer. 
 
 
 
Maria clinic
 
Jag har blivit tilldelad hästen Diggiloo under första året, 10årig val, e:Tornesch - Cortus, stor känslig häst, lite som Leo nästan ;) Har inga bilder på honom än tyvärr. 
 
Superfina ridvägar!!
Leo´s nya bästis, dem kallas nu Bamse och Lilleskutt då det skiljer sig sisådär 25cm ;)
 
Mamma var duktig och fotade när hon var här och hälsade på förr förra veckan :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0