Tävling, Östersund-Frösö

Lördag-Söndag var det tävling. Både Bourgogne och Martina fick följa med. Vi kom ju redan på fredag och jag red då och det gick bra :). Lördagen startade jag Bogge först i en LA:3=67% har aldrig fått så mycket i en LA:3 förut så det var roligt :D. Blev en andra plats efter Agneta Paulsson :). Nästa klass var MSV:B2 och då började jag med Bogge=58% inte så jätte bra men han gick i vattnet iaf :) Martina däremot gick inte alls nå bra.. Hon tyckte inte om att bli blöt om hovarna så det blev 55%. Söndagen startade jag bara MSV:B4 på båda. Lag klassen med Bogge :). Bogge först ur och det gick hur bra som hellst! Han var efter på ett byte men annars så vart det 61.96%!! OM jag skulla ha satt det där bytet så skulla jag fått startat MSV:A :P. Men var jätte nöjd iaf :) Blev bra poäng till laget oxå, ungeför 67% ;). Det blev en delad 5:e plasering med Maria/Radon :). Martina gick inte alls nå bra... blev 51 värdelösa procent. Hennes fulaste uppridning någonsin gjorde hon iaf xD En stegring i halten... SUPER!.... Hon tänkte bak och jag tänkte fram, litet missförstånd ;) Men sedan vart hon som vanligt resten av programmet.. Seeeeg och ännu mera seg! Har tänkt på att kanske ta föl på henne nu. Dom brukar ju bli lite "lugnare" efter att fått ett ;)
Laget vann omg 2 iaf! Super bra jobbat! :D Till helgen är det Martin träning och då blire att åka till Österund igen :D

Kraamar Emma <3

Förberedelser

Till helgen är det tävling i Östersund, andra omgången med laget :). Båda hästarna ska åka med och det blir Bogge som får vara med i laget den här gången ;). Vi åker redan imorgon efter som det blir lite stressigt om vi ska åka samma dag så får vara ledig från skolan imorgon iaf :D! Vi åker vid lunchtid och jag rider och hästarna blir duschade där :). Klasserna blir.
Bourgogne: LA:3
MSV:B2
MSV:B4 (lag)

Martina:      MSV:B2
MSV:B4

Skulle egentligen rida LA:3 på Märta också men vi hade visst inte anmält till den klassen x)

Tävling, Härnösand

Lördag-Söndag var det tävling, första omgången med laget :) Märta fick ju åka istället för bogge för han klantade ju till der i hagen xD. Red LA:3 vid halv ett tiden och tyckte det gick ganska bra :) Fick 60,någonting% :) Blev precis utanför placering :P Hon kändes iaf bra, inga tjurigheter :). MSV:B4 var hon lite jobbig på :(.. Det va som ett dike på kortsidan på banan och där fanns det FÅGLAR! Det var så otroligt farligt xD! Hon hoppa och studdsa :P Men hon skötta sig annars, hade frammåtbjudning! :D:D Blev 59% och det är väll sådär :P Efter den klassen åkte vi hem, vi hade ingentans att sova i Härnösand och det tar ju bara 1 timme emellan med bara bil :). På söndagen så skulle jag bara starta en MSV:B4, det var lag klassen. Tyckte det gick hur bra som hellst!! Inga tjurerier eller bråk och det flöt på bra! :D När jag hämtade protokollet så stod det 58%!!!!!!! Blev hel chockad! Trodde iaf på 60% eftersom hon gick så mycket bättre nu :/ Men man vet hur domarna tänker så 58,7% blev det :). Anneli red på 63% och Agneta hade 65% i LA:6:an :D Super bra jobbat!! Så kommer man där med sketna 58,7% xD Men eftersom juniorer får 10%+ i lag så hamnade jag på 63% jag med :) (man räknar 58.7*10 och det blir typ 3,blabla :P) Så vi vann!! :D:D Typ 5poäng mer än Härnösand, inte så mycket ;D. Så det blev att snabbt göra iordning hästen och ut på prisutdelning med laget! Anneli Elofsson-Cassandra, Jag-Martina och Agneta Paulsson-Sweet and Sour :). Jag hade ju redan packa in vissa grejor i bilen så det blev lite stressigt xD Haha! Men så här såg vi ut på prisutdelningen iaf :D Nästa tävling blir i Östersund och är andra omgången med laget men då får Bogge vara med ;D.


Hur lyckas han?!

Ja.. Hur lyckas han igentligen?! Igår så rullade Bogge för nära staketet i hagen så att han slog i och det blev böjt. Jag sprang med honom och kollade benen men det syntes ingenting, tur att det var plast staket annars skulle det nog blivit värre. Duktigt av honom oxå att göra det 2 dagar innan första lag tävlingen i Härnösand :P. Förra året så blev han halt dagen innan vi skulle fara så det blev inget :P. Knasboll ^^. Men han gjorde iaf inte illa sig, väldigt lite svullen på ett ben men inge mera, men man vill inte chansa att fara med honom heller om han blir halt på tävlingen så Märta får fara istället :). Ska rida en LA:3 och en MSV:B4 som är lag klass :) Hoppas att hon sköter sig den här tävlingen oxå :D

Kraamar Emma


RSS 2.0