Tävling, KM

Idag var det KM (klubbmästerskapet) på ridskolan :) Många duktiga var med! :) Red KM klassen som ska vara LC:1 men eftersom jag har kommit placerad i högre klass under året så var jag tvungen att rida en MSV:B4 :). Det gick helt okej faktiskt! :D Inte nå knas inne på banan, gick braa :D Alla byten satt men han blev lite matt sista trav delen, men var jätte nöjd iaf :). Slutade på 63,5%!!! Har ALDRIG fått så mycket i MSV:B4!! Super nöjd! :D Synd att det inte var en "riktig" tävling då skulle jag ha kvalat till MSV:A :D:D
Vann KM för Juniorer på Storhäst även fast jag red 15 klasser svårare xD Red en LB:1 för skojs skull efter KM:et, och slutade på 204p 70,3%! Helt chockad xD Har inte ridigt LB på jätte länge inte sedan ponny tiden!! :D Vann den klassen och sen var det att packa ihop och åka hem :) Bogge sprang nästan ut i hagen och jag var jääätte hungrig x) Nu tror jag att jag ska lägga mig ett tag, är ganska trött x)
Imorgon blire film dag på skolan + tisdag, ganska chill vecka ;)

Kraamar Emma

Påväg till KM:et

Nu är det snart dags för KM, packar det sista nu sedan drar vii! =D Bogge kändes fin igår, men han la över tungen en gång :S Hoppas han inte gör det på banan :/ KM klassen för mig blir en MSV:B4 och sedan ska jag rida en LB:1 :) Det är 3 juniorer på storhäst Jag, Ida och Malin. Hoppas det håller hela vägen satt inte Bogge får nå spatt inne på banan x) Lycka till allihopa!

Kraamar Emma

Lite update

Ett tag sedan nu. Är ganska dålig på blogga igentligen, skriver typ bara när det hänt något roligt eller tävlingar :) Vi har iaf haft orienterings-prov i skolan. Tyckte det skulle bli ganska kul, orientering är den sidan av mig som är starkast ;) Hade en lektion på morgon sedan bar det iväg till det dimmiga hallstaberget... Det var verkligen dimmigt..+ att skidisarna hade skytte träning där samtidigt och vi fick absolut inte springa på asfalten för då blev vi på skidade xD (liksom asfalt överallt). Tog den svåraste banan, trodde inte den skulle vara sååå svår men när jag fick pappret så fick jag världens chock!!! Trodde jag skulle springa vilse! :( Men det gjorde jag inte som tur var :D Tog alla kontroller på 50 minuter :). Höll dö när jag kom i mål xD Blev första bussen tillbaka för mig ;D Slutade efter man sprungit klart så det vart bara hem och rida :).

Nu ska Bogge rakas :D:D Det han älskar mest ;D Har nyss bakat en morotskaka så får väll smaka ikväll om den går att äta x)

Kraaamar Emma

Martina till vet.

Idag åkte mamma och jag till vet. med Martina. Vi skulle kolla 90 dagars kontroll av dräktighet. Ledigt från skolan, sköönt! :) Resan dit gick bara bra och undersökningen likaså :) Och hon var fortfarande dräktig!!!! :D Wiiiieee! Nu är det bara att vänta till Juni så får vi se ;D

Kraamar en glaaad Emma! :D


RSS 2.0