Gissa vad? ;D

På tisdag får vi se!! :D
Hingst

Nu är Märta tjock som en björn! :D Ville att hon ska föla nuu, men det är ju inte förens i början av juni, hoppas den 9:e för då för fölet samma födelsedag som min favorit idol - Johnny Depp! :D Skulle vara as grymt! Bogge och Martina fyller ju år direkt efter varandra, Bogge den 13 och Märta den 14 April :) (och mamma den 15:e :P) Tänkte lägga ut lite bilder på Hingsten som är fölets pappa, men det är väldigt svårt att få tag på bilder må jag säga! :/ Var ju in till ridhuset igår och tränade lite ordentligare än innan eftersom det är Luleå tävling i helgen, men såklart ska ju ngt hända.. Såret gick upp IGEN!! Fasen! Blev bara till att avanmäla..  Fick mina nya sporrar som jag beställt, Sprenger Sporrar med stjärn trissa :) Super braa!

Några förslag på namn till fölet, både tjej och kill namn :)? Pappan heter Highcruiser e: Hohenstein :)

Och här en bild på mamman, Martina :) (Vet, hon är jätte öppen i formen ;))På videon är han 3-4 år, kom ej ihåg ;)
S-vall

Skulle ju tävla på Färsta i helgen med Bogge, men i torsdags när jag var in till ridhuset och tränade så gick det gamla såret upp igen... Allt kändes piss. :( Så det blev ju såklart ingen tävling men istället så åkte mamma och jag på alla affärer i s-vall tror jag :P
Jag köpte min avslutningsklänning och skor + lite smycken, ett par brallor, grejor till huset blev köpta, sedan hittade jag inte någon sporre med trissa som jag ville ha :/ och kläder till Loke köpte vi oxå :) Bodde på Scandic hela helgen och fick ju världens godaste frukost!! Sedan åt på middag på hotellet en dag och nästa blev ju Donken!! Man måste ju bara ha en Big Tasty med Bacon!! Så himla gott men den var väldigt stor så jag höll på spy efteråt nästan xD Senare på kvällen stack vi till Färsta för att kolla på MSV:B4an, många starter 17st! :) Jätte fina hästar var med, många från stockholm, bla Michaela Frisk :) Jag blev så himla sugen på att rida .. :( Men nu ska jag satsa stenhårt på Luleå om 2 veckor, då blir det en MSV:B5 MSV:B2/4? och en LA:4a :) Ska bli nice att åka uppåt i Sverige en bit hehe :P Inte så många starter, men det är ju en bra bit dit upp ^^ Känns inte som att man hinner med ngt kval till SM, alldeles för tidigt och våra tävlingar här uppe i Norrland börjar mycket senare än nedre delen av Sverige som redan börjar i januari! + Att det är inte många som har kvalprogrammen :/ Jaja, får väll satsta nästa år då :P Ska försöka kvala till MSV:A iår iaf, det är ingen tidpress på det :) Sedan i slutet av den här månaden tror jag är det träning för Ludde igen :) Ska bli väldigt kul! :D Trycker in lite bilder på grejorna jag köpt ;)

Avslutnings klänningen, H&M :D

Skooorna från Scorett :)

Helhetsbild :)

Byxorna är från Lindex :)

RSS 2.0