Fotografering - bildbomb 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografering - bildbomb 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografering - bildbomb 1

Det blir lite suddigare på slutet men det blev mörkare och mörkare ute, kan inte hjälpa d så mycket :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sneak peak

laddar upp en bild från dagens fotografering! Snälla Moa som har kommit och hälsat på från Stockholm knäppte kort :)en av favorit bilderna! Superläge att träna tramp i djupsnön! :)

Julklappar :)

Tänker inte rabbla upp alla julklappar som jag fått, men några såklart ;)
 
Ridrelatierade saker:
Nya ridvantar - vinter
Öronmuffar
Nya vita ridbyxor
Nytt vitt tävlings schabrak
Nya RIDSTÖVLAR! (Det värsta som kan hända en ryttares stövlar är väll att dragkedjan går sönder haha, men dom har hållt ett bra tag men det är dax för ett par nya ;))
Tävlingskavajen ska beställas (eftersom det var ngt som tyckte den var otroligt fin och snodde den på SFRK tävlingen)
 
Andra saker:
En Johnny Depp t-thirt! :D
Godis * för mycket haha ;)
Parfym
Bok
xbox spel
 
Det var ju roligt att det var snö den här julen, iaf att det kom ett tag innan och inte dagen före som förra året haha..
 
Har ni någon julklapp som ni blev extra förvånad/glad över? :D

Fördröjning

Det blev inget fotograferande i Tisdags, det snöade på tok för mycket, men imorgon blir det av! Det ska bli soligt och det ska INTE snöa, men får se haha ;) Blir finare bilder om det inte snöar alltför mycket :)

jul!

Julafton! Mys! Julklappar o go mat! Det blir mer uppdateringar imorgon, Leo o jag ska få vara julmodeller- så kort kommer och en uppdatering om julklapparna förstås hihi ;)lillebrorsans grymma julklapp! en hästbuss med bodel, plats för 2hästar, hö osv haha:D

Tävlingar 2013

Har kollar lite på TDB vad det finns för tävlingar att åka på under 2013 och dessa har jag kommit fram till :)
 
Mittsvenska:
2013-
*-3/9 SRK 2dagar Reg/Nat
*-4/6 SFRK 2dagar Reg/Nat
*-5/24 ÖFRK 3dagar Reg
*-6/1 HRK 2dagar Reg/Nat
*-6/14 SFRK 3dagar Reg/Nat
*-8/31 SRK 2dagar Reg/Nat
 
Gävleborg:
2013-
*-4/12 Högbo 3dagar Reg/Nat
*-7/20 Bollnäs 2dagar Reg/nat
*-11/2 Högbo 2dagar Reg/Nat
 
Södermanland:
2013-
*-5/3 Eskilstuna 2dagar Reg/Nat
*-5/11 Gnesta 2dagar Reg/Nat
*-7/5 Mariefred 3dagar Reg/Nat
*-8/23 Gnesta 3dagar Reg
 
Västerbotten:
2013-
*-6/7 SURF 3dagar Reg/Nat
*-6/28 URF 3dagar Reg/Nat
*-5/3 Vansbro 3dagar Reg
*-5/31 Vansbro 3dagar Reg/Nat
*-7/26 Falu 3dagar Reg/Nat
 
Stockholm:
2013-
*-8/9 Vallentuna 3dagar Reg/Nat
 
Självklart blir det ju inte alla tävlingar som jag åker på haha! Men när propparna kommer ut så lär det sollas bort några stycken :)
 

träning för Ingrid

I söndags så var det träning för Ingrid på Dannero. Skulle rida vid 11 och gick ut i god tid för att göra iordning Leo, men den tiden var inte tillräcklig. Först, så hade de snöat som tusan under natten, transporten hade snöat fast. Det blev till att skotta fram den och när snön var borta runt omkring så gick det knappt att köra ivåg från platsen för då are bilen som inte tog fäste i marken, det är en fyrhjulsdriven bil men ändå tog det ca 15min att komma loss med transporten! Sedan när den äntligen var lös så kunde Lennart knappt svänga runt den och köra mot utfarten för det var alldeles för mycket snö och det slirade hela tiden. Till sist så blev det traktorn som fick lösa resten, det hade inte blivit skottat vid infarten och självkklart riskerade vi inte att fastna där också, så traktorn fick skotta undan den snön och sedan kunde vi åka iväg på träning! :)
 
Träningen gick riktigt bra! Leo var väldigt fin, rund i formen och lyhörd. Vi tränade lite övergångar, skolor i trav/galopp, byten och lite piruettarbete. Det svåraste under passet var galoppslutan tilll höger, då L gärna vill bli rak och inte ta med rumpen, när han väl gjorde det blev det jobbigt men piruetten därefter blev bra :) Det tog ett litet tag men vi fick till det tillslut! Jag skulle tänka på att inte föra tillbaka min ytterskänkel så mycket, och vips så blev det betydligt bättre! :D Jag saknar redan tävlingarna haha, har kollat lite på tdb vad som finns och jag tror jag ska satsa på att åka söderut iår lite mer, kanske bara åka på dom reg/nat tävlingarna här uppe och sedan åka neröver. Kanske blir det en vecka hos Martin och sedan tävling som jag gjorde i november, den funkade ju toppen bra! Coachning på tävling är ju aldrig fel! :)
 
 
Våran charmigaste bild haha! ;)

Diva update

ja, Diva hon växer och äter, växer och äter! ;) Hon verkar gilla snön, ibland kommer glädjen skutten i hagen haha. Det jag är väldigt glad över är att hon är en väldigt social liten häst, man kan vara med henne när som hellst, och självklart tycker hon om uppmärksamhet ;) Hon kommer även när man ropar, vilket grannen (Leo) inte gör, då får man gå minsann själv och hämta! :P

det är väldigt svårt att få fina kort på henne :)

träning i djupsnö!

så mysigt! Leo tycker det är både kul och jobbigt, riktigt bra träning om han får upp ryggen samtidigt :)det finns ju lite att rida på ;)

jag vet...

.. jag har varit jätte dålig på att uppdatera, ska försöka bättra mig! Det går iallafall bra med träningen, det blir mycket lösgörande arbete, alltså mycket nyttigt! :) På tisdagar och torsdagar åker vi in till Dannero och tränar mer ordentligt, under tak och väggar på sidorna ;) lite mera programvägs träning. Ska förmodligen börja träna för Susanne Rudholm, det var ett bra tag sedan! Då kommer hon att hålla träningarna på Dannero så det blir helt perfekt! :D

Jag måste raka Leo, igen... Han är som en björn haha! 4e rakningen isf ;) det är dock väldigt nödvändigt :)

RSS 2.0