Dom eller dom?

 
Hööks
Från JH Collection
 
Nu behöver jag eran hjälp! Gick in på hööks idag och kikade lite på vinterskor men visste inte vilka jag skulle välja? Svarta eller bruna!? tycker ju dock att dom bruna är ltie snyggare ;)

snööö!

nu har det äntligen kommit riktig snö! inge slaffs snö utan riktig snö haha, som inte smälter så fort de nuddar backen ;)
Fas A klar!

Känns himla skönt att ha klarat fas A! Nu är det bara 3 faser kvar och en massa annat haha :))
klippning!

Diva fick sig en rejäl omgång hår klippning, halva manen åkte av haha! Hon ser lite mer ut som en häst nu ;)Bootcamp och paus

Igår åkte Leo ner till Martin för hårdträning, nästa vecka så kommer jag åka ner! :) Så det kommer bli väldigt dålig uppdatering dom närmaste 2 veckorna, men efter Enköping så är jag tillbaks igen! :D


kan inte annat än..

.. älska det här vädret!
söndagens tävling och sytrådar

Asså vad ska man säga, vilken otroligt fin häst jag har! jag kan inte mer än säga att jag är otroligt nöjd över ritterna! Han var så lugn och fin i msv:b4an, 3/4 byten satt super, en blev lite sent. Men fick 7or på alla skolor! :D Slutade på 60,? %. Kändes lite lågt men sket i d för känslan var underbar!! Nästa tävling ska jag våga trycka på lite mera, så det blir lite fläschigare ;)

Igår red jag ett lugnt och lösgörande pass i paddocken. Det var som att rida med sytrådar i händerna! :D Så mjuk! Han kanske inte behöver åka till Martin haha ;) fast det får han göra iaf ;)nu blev ju bilden sned igen!! :@

det var snö!

påväg hem från tävlingen så såg jag faktiskt snö på vägkanten!! :O blev lite chockad haha!kanske inte så bra bild men vi hann åka förbi det mesta, man ser lite iaf :)


trevlig överraskning!

I fredags så kom mamma hem från en veckas arbete i Sundsvall, och med sig hade hon en liten present! en super snygg Hv Polo jacka i fleece! :Djag fick även ett Hv Polo skal! :Dsnö?

2grader varmt och snö? nää skulle inte tro det, snarare spö regn :P Även en varning på att det ska komma 4cm!? Jag tror det när jag ser de haha ;)
fodrat!

gick ut vid 5 och fodrade Leo, så han hinner smälta maten innan fram ridningen. Startar klockan 08:56 och då får vi satsa like mera idag ;) Det har spö regnat hela natten, ett riktigt skitväder.. + att det är kol svart ute och jag har inte hittat lamp knappen :PÖstersund 1, 2, 3 ;)

Fin hest!

Leo var riktigtriktigt fin! Super lugn inne på banan, fick godkända byten(!) och allt var lugnt och mjukt! <3 Domaren ville ha lite mera tryck men jag var så nöjd ändå med att det var en lugn och mjuk ritt! Hon hade faktiskt skrivit också att det var en mjuk ritt ;) Roligt att det syntes! Fick hjälp av Anita på framridiningen och han var jättefin där också! Slutade 3e utanför plac, 61.6%! Imorgon ska vi ha samma lösgjordhet men med mera tryck! ;)

Väntar..

..på att få starta! :) Allting är iordning gjort så det är bara att sätta igång när tiden är inne. Startar Msv.B2an klockan 17.29 så det är gaanska lång tid kvar :) Leo får stå mittemellen Cassandra och Sweet and Sour, så vi är 3 Östersundare på en rad haha ;) Nu börjar det även regna.. sicken tur att tävlingen är inne - och som vanligt så är det ganska kallt är i Sundsvall :P

HvP Sportbag

Den ska bli miiiin haha!! Tycker den är riktigt snygg! Kände att vit färg inte var så himla bra, blå vet jag en som har redan (ser nästan likadan ut fast utan märken) men brun/beige var riktigt snyggt! :) Och som vanligt blir det nog så att det kommer att vara en skolväska först haha..
 

Härlig!

Idag blev det en härlig uteritt i solen! Det var riktigt behagligt väder, svalt men solen värmde :) Leo hade inte så mycket ro att bara gå och skritta ur sig haha, så han fick gå 10min på ängen (finns många, men en av dom ;)) endast övergångar och låg i formen, inte mer än så blev det :) Imorgon blir det vila för både L och mig. När Leo åker iväg sedan måste jag skaffa gym kort!! Kan inte "vara utan häst" i 2veckor, det går icke haha! Måste hålla igång annars orkar jag nog ingenting :PRSS 2.0