Tävling Högbo 19/1

Det blev en lååång dag, men kul var det! Klev upp kl 03, ut till hästarna och gav dom mat, packa det sista, knoppa Leo, ut med dom andra sedan fara iväg! :) Det tog ca 6h att åka, var vaken hela vägen faktiskt! Vi kom fram i bra tid, lastade ur och kollade läget i lugn och ro, det var soligt dessutom! Fin väder-Supermysigt! :D Men snart var det dax att börja göra iordning för start!
 
På framridningen var Leo superfiin! Lugn och lyhörd, som han ska vara! Det som var otroligt läskigt var dörren till ridhuset, som öppnades som en garageport, uppåt alltså - den var hemskt haha! :P Första klassen var en Msv:C1a, L kikade lite på alla hål i ridhuset, men inte det uppenbara som jag först trodde han skulle reagera på som fläktar, nödutgångsskylt, blommor. Utan mest is/frosten vid en dörr på långsidan! :P Men jag var jätte nöjd med ritten, han skötte sig och det var allt jag ville! :) Jag förväntade mig inget superresultat, då dom flesta låg runt 60%, alltså väldigt lågt enligt mig för det var fina hästar, men vi fick 62.34%, vi lade oss i mitten av fältet :) Kul med en 7a på korrektigheten! :) Det första jag reagerade på när jag fick protokollet var att det är halvpoäng som gäller nu! :O Bra att jag är uppdaterad haha...
 
Leo fick gå in i boxen igen, dricka och äta lite hö. Sedan var det Msv:B4an.
 
Mycket fin på framridningen! Gjorde superfina byten! :) Han var jättefin på banan också, inge tittig förutom efter den första f.v galoppen i höger, då såg han ngt i hörnet och linjen blev konstig men han bytte inte utan väntade på mig :) Alla byten var ren och lugn, och jag satsade lite mer i ökningarna (Samma domare i båda klasserna, tog till mig kommentaren jag fick i C1an att jag kan satsa mer i ökningarna, so I did, men mer behövdes visst ändå..) Skrapade ändå ihop finfina 61.2%! :D 4-5p från 62%!! Jag är verkligen jättenöjd med resultatet, personbästa i Msv.B4an! Jätteglad att jag kunde få ihop den poängen, men mer kan vi! ;)
 
Next time... ;)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Va? Äre 1/2 poäng även på "vår" nivå nu :O Gud vad konstigt! Såg att även du var anmäld till Luleå! Jag är tydligen inte den enda som jagar dessa MSVA kval ;)

Svar: Jaa blev jätte chockad! :O Vi lär synas mycket iår haha ;D
Emma

2013-01-22 @ 08:11:14
URL: http://mnfoto.blogg.se
Postat av: Sofia

Jag och Diva stod två boxar ifrån. Vi pratade med din pappa om han kanske nämnde att han träffat någon som också red för Martin och läser din blogg? Det var jag iallafall :) kul att det gick bra!!

2013-01-22 @ 20:10:53
URL: http://sofiaochdolli.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0