Tillbaka från Tyskland!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter en vecka i Tyskland! Den här resan var helt hästfri, så ni som gissade hade lite fel, men jag erkänner att det kan ha varit lite svårt att gissa rätt haha ;) 
 
Jag åkte först ner till min pappa och sedan åkte vi vidare till tyskland för att hälsa på min farbror som bor i Berlin. Det var de resan handlade om ;) Jag har aldrig träffat honom (min farbror alltså haha) så det var jätteroligt, han och hans fru har även ett 2 årigt barn som var hur söt som helst! Det blev lite shopping och sevärdigheter :)
 
Nu fick jag verkligen sätta min tyskakunskaper på prov! Min farbror pratar inte mycket engelska, nästan inget. Bara bosniska och tyska, och jag som har tappat alla mina kunskaper i bosniskan fick förlita mig på den lilla tyskan jag kan och när pappa var i närheten fick han vara tolk haha. Men jag lyckades göra mig förstådd iaf ;) 
 
Brandenbruger-Tor, var ett ställe som vi besökte! Jag som gillar historia tyckte såklart det här var jättekul! :D

Kommentarer
Postat av: Margaretha

Kul att det gick bra med tyskan,men hur gick det med skånskan??

Svar: Skånskan va hopplös, förstod ingenting :( Skulle beställa mat på DriveIn på McDonalds och jag fick säga "va" typ 10 ggr haha ;(
Emma

2013-11-05 @ 17:36:34
Postat av: Lena

Har du fler bilder från Tyskland?

Svar: Det har jag! :)
Emma

2013-11-05 @ 18:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0