Tävling Kramfors

Sorry för halvslö uppdatering igen, men det har börjar trilla in mer och mer jobb i skolan..
 
I lördags så var vi och tävlade i Kramfors, närmaste tävlingen jag har faktiskt :) Vägen hade även öppnat så inga omvägar var tvungen att tas. Vi åkte ganska tidig på morgonen, hade en uppstallningsplats där så knoppad när jag kom fram. Den här tävlingen hade jag besämt mig för att prova att rida på träns! Why not liksom :)
 
Melle var fin på framridningen --> övergångar, skolor och tempoväxlingar så bakkärran kommer in under. Sedan var det dax att gå till banan. Han var väldigt lugn, trav och skritt programmet gick riktigt bra! I galoppen så hände det lite grejer haha.. Galoppfattningen är ju vid E, mitt framför så gick det en häst som skulle till hagen på andra sidan vägen, Melle tyckte han var lite kuslig speciellt när han kom upp på asfalten och vi inte såg hästen - men fortfarande hörde den. Melle blev jättespänd så jag bestämde mig för att lägga en volt, men det släppte inte mycket. Han gjorde sedan 3 byten i varje och tyckte han var jätteduktig! :D Så en galoppdel med f.v osv blev, ja, inte så bra, tror det vart 3or i protokollet så det drog ju ner hyffsat mycket.. Sedan började han slappna av lite men då blev han lite lång i formen ist, men hellre det än hög, spänd och kanske lägger in några byten ;)
 
Men vårat mål med den här tävlingen var att få 62% för att sedan kunna rida MsvB, och det fick vi! 63.4% och precis utanför placering! :) Så dagens mål var uppnått trots tokigheter! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0