Antagningsprov för Hippologprogrammet

I slutet av maj blev jag kallad till antagningsprovet på Flyinge för Hippologprogrammet. Det bestod av tre stycken moment.
*Hoppning
*Dressyr
*Häst vid hand
 
Jag var väldigt nöjd med alla moment speciellt hoppningen som ni alla vet att jag inte håller på med alltför ofta ;) Lite tajt om tid emellan momenten men annars var allt bra. Jag fick börja med hoppningen (!!) som jag var mest nervös inför, men klarade alla uppgifter och var som sagt väldigt nöjd med det haha!
 
Efter hoppningen blev det häst vid hand. Däremellan var det otroligt kort om tid, hann nästan inte borsta klart hästen! :S Så man blev lite stressade och jag höll nästan på glömma att memorera hästens namn, stam osv. Men väl inne i ridhuset så släppte alla spänningar och det flöt på bra.
 
Sist men inte minst dressyren! Vid varje moment (hoppningen och dressyren) fick man byta häst med en i gruppen. Först fick jag rida en jättetrevlig energisk valack som var lika hög som Leo så det var på gränsen att jag kom upp från marken haha ;) Sedan efter halva passet så bytte vi alltså häst och jag fick en mindre häst (phuu haha) som var väldigt lugn, nästan lite seg, men det gällde att rida! Det gick bra med alla hästar och jag var nöjd med dagen.
 
Efter nån vecka så fick vi ett brev hem som skulle visa om vi blev godkänd i alla grenar, om man inte blev det så hade man ingen möjlighet att komma in på programmet. Man skulle alltså ha mist 5p i alla grenar för att bli godkänd, jag blev godkänd i alla men fick (såklart) minst i hoppningen ;) Glädjeskutt!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0