Tävling Lund

10min till tävlingen, herregud!
 
Lund hade en nationell tävling som jag var lite sugen att åka på, hade tränat för Martin Umaerus innan och kände "varför inte", Leo kändes bra på träningen och det var ju ett tag sedan man tävlade nationellt ;)
 
Som sagt, resan dit gick väldigt fort. Ridhuset var superfint - Fibersand och vitt överallt.. Han var riiiktigt fin på framridningen, gjorde väldigt fina byten och skolor. Inne på banan tappade vi lite energi, men vi gjorde allting som vi skulle :) Även denna tävling fick vi en 7a och en 8a på galoppombytena! Även bra skrittpiruetter som vi brukar ha lite svårt med. Jag var otroligt nöjd med ritten, skulle vara nöjd om jag fick runt 58-59% - det var väldigt fina hästar med och väldigt duktiga ryttare, så fick en liten chock, från domarna ~66%, 64%, 62%=64% och 2a utanför placering! :D Fick fina kommentarer så nu är det bara att kämpa vidare för ännu högre poäng!
 
Leo var riktigt duktig den här gången att stå stilla i transporten, men däremot så ville han inte riktigt åka hem ;)
 
 

Tävling Åsbo

Första tävlingen här i skåneland är avklarad!
 
Eftersom vi inte tävlat på nästan 4 månader så tyckte jag det var schysst att starta en reg Msv:B2, det tog ca 50min att köra dit och då det inte finns uppstallning här nere så var det alldeles lagomt ;)
 
Sammanfattning:
Bra flyt genom hela programmet, dock lite dålig skritt. Fina byten som belönades med 7a och en 8a! Från domarna ~63%, 64%, 66% =64%. Han var väldigt lugn på framridning, det var lite svårt att göra vägarna på 20*40bana och så blev det lite trångt med alla ekipage, men det verkade inte påverka hur det gick i programmet sedan! :) Mycket nöjd med Dinosaurien!
 
 
 


RSS 2.0