Nu är skolan igång!

Två dagar har gått och jag känner redan hur kul det här kommer att bli!
 
Jag kände mig lite halvt ensam första dagen när alla kom i grupper (bor i kollektivhus eller har hästarna på samma ställe) och lilla jag satte mig fint vid bänken och kände mig liten. Men som dagen gick hittade jag lite kompisar ;)
 
Det var väldigt mycket information igår, man blev JÄTTETRÖTT i huvudet.. Sista men inte minnst hade mitt "block" ridning och vi blev klar kl 19 på kvällen istället för kl 17 då lektionerna ska sluta haha.. Vi blev tokig på schemat för ingen förstod verkligen ingenting, men efter en lååång frågestund så började vi hajja läget. Vi är uppdelad först och främst i färg "block" - Blå, Röd & Grön, det visar vilka som ska ha stalltjänst. Sedan är vi uppdelad i 1a-d som visar ridgrupperna. Jag kom med i ridblocket på en gång, så de andra blocken har då unghäst och körning, och efter ett visst antal veckor så byter vi. Gillar att vi har hovvård också! Tappsko kurs mm = alltid bra att ha i backfickan! 
 
Den här veckan ska vi prova lite hästar för att sedan bli tilldelad den som vi passar bäst med, men jag tycker inte jag har "klickat" med ngn av hästarna jag ridit än - vi har lite för olika åsikter stona och jag ;) Men veckan är inte slut än!
 
Imorgon har vi en lektion på FM sedan hål till halv 2 och då har vi ridning. Det är underbart väder här, vi satt ute på lunchen och bara njöt av värmen! :D
 
Snygga Kastanjegården! Huset till höger håller vi våra teoretiska lektioner i.
 
En väldigt skeptisk Leo första ridturen förra veckan haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0