unghäst = akuten

Inget brutet som tur är.. 

Tävling Flyinge 2

På söndagen startade jag nationella FEI prog. 
 
På framridningen så var han lite taggad faktiskt men det var bara positivt! Även inne på banan höll det sig, han hade bättre bjudning och energi idag och var inte lika spänd. Blev 2 ganska stora missar, det första var galopp från skritten iställer för trav och i ett byte så blev det ett jämfota hopp. Men annars var han riktigt fin genom hela programmet! Domarna tyckte också att han hade bättre bjudning idag :) 
 
Även idag så red jag ut från banan väldigt nöjd, 63.2% och det var kul att domarna var så pass jämn i bedömningen också! :) Men så himla fina hästar det var med i helgen! Var väldigt glad när jag hamnade i mitten av resultatlistan haha :D

Tävling Flyinge

Idag lördag så hade jag bestämt mig för att prova att starta Msv:A1an!
 
Leo var riktigt fin på framridningen trots att det var hästar överallt så kunde vi hitta ett bra samspel, eftersom serierna fortfarande är lite roliga så bestämde jag mig för att inte göra någon serie på framridningen utan bara vanliga byten. Han gjorde jättefina galopppiruetter och kändes med hela tiden.
 
Inne på banan blev det lite spooky, vi hade ganska många småmissar som avbrott,farliga domare och dörrar ;) Men jag kände att jag inte ville "trycka" fram honom för mycket heller utan det var bara att rida vidare. Jag var väldigt nöjd med ritten, vi satte serien och jag är nöjd med det mesta (förutom alla småmissar såklart haha ;)). Gick ut från banan med en härlig känsla och var jätteglad när vi fick godkända %! Fick fina kommentarer av domarna så det är bara att kämpa vidare!
 
Tror inte Leo riktigt förstod vad som hände då man kunde skritta till tävlingen och sen hem igen direkt ut till hagen ;)
 
 
(Vi som inte får vara på Kastanjegården haha!!) Men nu var det tävling så det var bara att passa på :D Och visst gör stövlarna att jag faktiskt ser ganska normal lång ut på Leo nu ;)
 


RSS 2.0